Éden Hotel 2 - Éden Edinával spriccelős videót forgattak

A Bors olvasóriportere osztotta meg velünk fotóit, melyeken Éden Edina lenge öltözetben egy háztetőn táncikál Éden Tamás társaságában. Vajon miben sántikálnak a valóságshow-hősök? Éden Hotel 2 egyik győztese, Edina éppen megszabadul a ruháitól egy ház tetőteraszán, majd szexi fürdőruhában táncikálva videót készítenek róla. Az egyik képen felbukkant Éden Tamás is. Lapunk utánajárt, hogy mi történt a háztetőn.
Éden Tamásról kevesen tudják, hogy a gitáros fiú a Viasat3 realityje előtt már szerepelt egy nagy nézettségű tévéshow-ban, nevezetesen a 2011-es Csillag születikben. Indygo nevű zenekarával a legjobb huszonnégyig jutottak.
A mexikói valóságshow nagy taktikusa most úgy döntött, meglovagolja az ismertséget, s kihoznak a nyárra egy klipet, amelyben Edina főszerepet kap.
– Tamás felkért, hogy szerepeljek, én pedig habozás nélkül igent mondtam. Nem volt más dolgom, mint jól érezni magam, miközben a többi lánnyal egymást kellett fröcskölnünk vízzel, és spriccelnünk vízipisztolyokkal – magyarázta a fekete szépség, akinek a szerelemben továbbra sincs szerencséje: még mindig facér.