Éden Hotel 2 - Pikáns fotók az Éden Hotel lányairól

Minden Éden Hotel 2 játékos arra várt, hogy jöjjön egy új csábító. Ehelyett a fiúk elhagyhatták az Éden Hotelt és kikapcsolódhattak, a lányok pedig pikáns fotókkal várták őket!
Roland úgy tűnik megbánta, hogy jelentkezett a játékba. Nagyon bántja, hogy miatta esett ki Dávid. Úgy érzi elrontotta és Noémi mögé kellett volna állnia, kiejteni Mátét. Edina kedvezően ítéli meg, hogy különköltöztek Mátéval. Belátta Ő is, hogy már kezdtek egymás agyára menni…azért kérdezősködött Noémitől, hogy mi történt Mátéval.
Noémi továbbra is attól fél, hogy Máté visszacseréli Edinára és így kiesik. Andi ki is szeretné tenni Mátét, Edinát és Noémit. Márk bevallotta Leventének, hogy már Bettivel már előre megtervezték Kíra kiejtését. Betti nem tartja kizártnak, hogy szerelembe esik, Márk nagyon tetszik neki. Külön a fiúk és a lányok az Éden Hotelben. Mindenkinek le kellett írnia egy titkot az Éden Hotelben töltött napjairól, melyet csak Ő vagy csak párja tudhat. Mindenki gondban volt, hogy mennyire merje kiadni magát a többieknek.Még nem lehet tudni, hogy mi fog történni ezekkel a titkokkal!
A fiúk nyertek egy randit, amelyre fürdőruhát és pulóvert is vinniük kellett. A fiúk tartottak attól, hogy nem mindegyikük tér vissza. Lemehettek az óceán partjára. A lányok monokinizni kezdtek az Éden Hotelben és élvezték a fiúmentes lehetőséget. A fiúkat horgászni vitték és ők is nagyon élvezték a hisztimentes környezetben az idő eltöltését. A lányoknak erotikus lépeket kellett ezek után készíteniük magukról, melyet megkapott a párjuk is. Máté Noémi képét fogja megkapni, ezért Edina nagyon megijedt. Kérte Noémit, hogy ne legyen túl kihívó a képeken. Edina Máté ingét vette fel a fotózáshoz, hogy Mátét is érezze a “törődést”, miközben Roland fogja megkapni a képeit. Taktika a régi Éden Hotel játékosokkal
A fiúk visszaérkezésük után megkapták a párjukról készült fotót. Máténak nagyon tetszett Noémi képe, de Edina ezt a képet soknak találta. Roland is nagyon örült Edina fotójának, de Máté ezen nem háborodott fel.
Minden párnak vissza kellett vonulnia és választania egy kiesett játékost, akit feltétlenül megbízott annak idején. Az új játékosok nem nagyon tudtak ebbe beleszólni, mert nem ismertek minden régi játékost. Nem tudták a játékosok, hogy a szerkesztők mire fogják felhasználni döntésüket, ezért mindenki taktikázni kezdett a régi játékos kiválasztásánál. Edina és Máté egyre nehezebb helyzetbe kerül. Edina epekedik Máté után, de Máténak nincs “ideje” Edinára. Máté folyamatosan nyugtatja Edinát és arra kéri, hogy koncentráljon a játékra. Jelenleg Levente és Anikó párja a legstabilabb…ki gondolta volna?!