Éden Hotel 2 - Roland és Betti védett az Éden Hotel párválasztón

Betti vagy Roland védettséget kap az Éden Hotel mai adásában. Akit a védett játékos választ, az maga is védetté válik! Már csak 4 hét van az Éden Hotel 2 játékából! Mindenki egyre közelebb érzi magát a főnyereményhez, ezért egyre keményebben taktikázik.
Edina szeretne megbízni Noémiban, de tart attól, hogy hátba fogja szúrni a lány. Bettinek továbbra is Márk tetszik a legjobban, így Kírának van félnivalója.
Máté amióta elmondta a barátnőjével való találkozást újra felszabadult. Csókolóznak Edinával és mintha semmi nem történt volna. Edina igyekszik kiélvezni minden pillanatot, amit Mátéval tölthet. Márk bevallotta Edinának, hogy nagyon megszerette Edinát és nála őszintébb és kedvesebb lányt még nem ismert előtte.
Betti és Roland lehet védett játékos az Éden Hotel 34. részében. Az aki a védett játékos párja lesz, a következő párválasztón védettséget szerez! Két hétre tudja bebiztosítani magát és a játékból már csak 4 hét van vissza. Pandora szelencéje az Éden Hotelben
Andi szerint Levente nem bízik Anikóban, de nem biztos hogy elég lesz a szakításhoz. Márk megkapta azt a kérdést, hogy Bettivel el tudná-e képzelni a játékot. Természetesen kiállt Kíra mellett de nem biztos, hogy így is gondolta! Rolandot próbálják faggatni, hogy kit választana párnak, de kitért a kérdés elől. Anikó kiparodizálta Rolandot, mert Betti felé közeledett. Roland zavarban volt, de akár bosszút is állhat ezért, ha Ő lesz a védett!
Mindenki kapott a ceremónia végén egy papírt Annyit kellett ráírni, hogy igen vagy nem. Ha igen akkor hajlandó lecserélni a párját Bettire vagy Rolandra. Ha nem, akkor továbbra is párjával akar maradni. Az kapja a védettséget, akiért többen hajlandóak lecserélni a párjukat. Egyenlőség alakult ki, így mindkét játékos védett lett. Anikó lesokkolt, hiszen lenézte Rolandot. Nagy esélye van arra, hogy kiesik. Betti és Roland is védett lett az Éden Hotelben
Betti úgy érzi, hogy van egy két ember aki szívesen párban lenne vele. Betti elmondta Leventének és Anikónak, hogy Roland mögéjük akar beállni. Anikó úgy gondolja, hogy Roland még mindig nem érti ezt a játékot. Leventét ugrasztotta, hogy beszéljen Rolanddal és szedje ki belőle, hogy igazat mondott-e Betti?!
Betti ismét megtalálta Márkot és próbálta megtudni mennyire komoly Kírával a kapcsolata. Márk biztosította, hogy szívesen lecserélné Kírát egy megbízhatóbb lányra, akár Bettire is. Dávid Edina kiejtésére próbálta rábeszélni Bettit.Úgy tűnik sikerrel, hiszen a holnapi beharangozóban Roland már Edina mögött állt a párválasztó ceremónián.
Máté kicsit sokat ivott, aztán Noémival lelkiztek. Máté Noémi nyakát kezdte el csókolgatni, amit meglátott Edina. Nagy kiborulás lett belőle. Edinának az esett rosszul, hogy Noémit hajlandó meghallgatni és lelkizni vele, miközben rá nem szakít elég időt. Edina Noémihez ment be megtudni az igazságot. Noémi megnyugtatta Edinát, hogy Máté nem akarja lecserélni Őt.