Éden Hotel 2 - Megvan a finálé három párosa az Éden Hotelben

Az Éden Hotel 2 11 hete és 44 része alatt elfogyasztott jópár játékost. Az utolsó héten a három bennmaradt pár küzdhet meg a fődíjért a 25 millió forintért.
A Viasat 3 Éden Hotel szériája 2012-ben is sikeresnek bizonyult. A csatornának ismét sikerült felzárkóznia a két nagy a TV2 és az RTL Klub mögé. Ebben nagyban hozzájárult az Éden Hotel valóságshow-juk. Az Éden Hotel 2 mindenképp egy sokkal mozgalmasabb valóságshow a ValóVilág-hoz képest. Jelentős eltérés a kiszavazás kérdése. A Viasat nem kalapol újabb pénzekért a kiszavazások alkalmával, így csak a reklámokból kell fenntartania magát a szériának. Nem is a nézők döntenek! Itt tényleg a játékosoknak kell eladniuk magukat és a benti viszonyoknak megfelelően alakítaniuk emberi kapcsolataikat. A nézők nem fognak megvédeni egy-egy gyengébb vagy túl erős/agresszív játékost!
A fináléba jutott három páros (Máté és Edina, Anikó és Levente, Roland és Szöcske) közül Anikó erőszakos és törtető játéka, Szöcske és Roland szürkesége az ami ValóVilág játékosként a vesztüket okozta volna egy nézői szavazáson.
Kérdés, hogy Edina és Máté eleinte őszinte viszonya, Edina valós érzelmei elegendőek lesznek-e arra, hogy megnyerjék a játékot? Máté ragaszkodása már megkérdőjelezhető! Minden esetben a játékot és a pénzt választotta Edinával szemben. A finálé hűségpróbáján ez gondot okozhat majd Edinának. Pláne, ha osztozni szeretnének a fődíjon Noémivel is!
Anikó bármikor keresztülgázolna Leventén és ha eljutnak a hűségpróbáig ez problémát fog jelenteni! Szöcske és Roland esélye pedig nem túl nagy, hogy eljussanak a hűségpróbára….
Az Éden Hotel első szériájában a régi kiesett játékosoknak volt lehetőségük dönteni, hogy ki menjen a hűségpróbára! Fontos lesz, hogy kinek milyen kapcsolata volt a kiesettekkel!