Éden Hotel 2 - Noémit kiejtette Roland az utolsó párválasztó ceremónián

Az Éden Hotel 2 utolsó párválasztó ceremóniájához érkezett. Már csak egy hét és kiderül, hogy ki nyeri az Éden Hotel fődíját a 25 millió forintot. Az egyik lánynak ma haza kellett mennie és 3 pár marad a végére.
Noémi Márk elvesztése után kétségbe van esve, aludni sem tudott. Noémi úgy gondolja, hogy neki Mátéval több esélye lenne, mint Edinával és ezt Máté is osztja. Noémi azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy feláldozzák Edinát, de  a főnyereményt elharmadolják.Máté nem szeretné kiejteni Edinát, de a játékért hajlandó Noémit választani a párválasztón.
Rolandot környékezi Noémi, hogy beállhasson mögé, de Roland még nem mondott igent. Mindketten arra számítanak, hogy Noémi védettséget kap Márk kiesése miatt. Activityt játszottak az Éden Hotel játékosai
Mindenkinek egy emlékezetes szituációt kellett előadnia az Éden Hotel bent létéről az Activityben. Miközben az Éden Hotel 2 lakói kint játszottak, az Éden Hotel első szériájának lakói az egyik szobában TV-n keresztül figyelték őket. Nem csak a játékot figyelték, hanem folyamatosan a lakók egész napját. Utolsó párválasztó ceremónia az Éden Hotelben. Már csak 3 fiú és 4 lány vett részt a párválasztó ceremónián. A fődíjért 3 pár fog megmérkőzni és közülük nyeri meg valaki a fődíjat! Noémi van a legnehezebb helyzetben, hiszen neki nincs egyedül párja. A párválasztás nem okozott meglepetést, mind a három párral rendelkező lány saját párját választotta. Noémi volt az utolsó, akinek be kellett állnia maga mögé.
Noémi újra megmentette Mátét és Edinát, Roland mögé állt be. Rolandnak döntenie kellett, hogy melyik lánnyal folytatja a játékot. Noémi nem akart Máté mögé állni, mert kiesése esetén lelkiismeretfurdalásost okozott volna nekik.
Noémi igyekezett rávenni Rolandot, hogy Őt válassza a játékban, de Roland kitartott Szöcske mellett. Anikó annak idején azt mondta, hogy Rolandnak fogalma sincs arról, hogy miről szól ez a játék! Lehet, hogy igaza volt ?! A régi Éden Hotel lakói szerint Edina és Levente van igazán nagy veszélyben, mert meg vannak vezetve.