Éden Hotel 2 - Teljes káosz az utolsó ceremónián

Jönnek – mennek a kiesett Éden Hotel 2 játékosok. Megérkezett Pít és Noémi, de Krisztiánnak és Dávidnak távoznia kellett. Az Éden Hotel első szériájának játékosai kérdéseikkel egymásnak fordították a párokat az utolsó Pandóra ceremónián!
Anikó tisztában van azzal, hogy kiábrándítóan viselkedett tegnap este, de természetesen mindent áthárított Leventére. Levente nem gondolja ezek után, hogy működőképes lehet a kapcsolatuk. Anikó elnézést kért és látszólag elfogadta ezt Levente.
Edina a hűségpróbán szeretné megtudni, hogy mennyire bízhat Mátéban. Ha Máté elejti a gömböt, akkor csak játszott vele. Alexa meg van róla győződve, hogy Máté el fogja ejteni és Edinának csalódnia kell majd. Ezért nem szeretné, ha Máté eljutna a hűségpróbáig.
Anikó számít arra, hogy a kiesetteknek kell majd döntenie ki mehet a hűségpróbára. Felkereste Krisztiánt és 3 milliót ajánlott a nyereményből azért, hogy kiálljon érte a fináléban. Omár is megnyugtatta Anikót, kiáll mellette.  A kiesett és újra visszaköltözött 4 játékos közül kettő ismét hazament
A már kiesett, majd újra visszaköltözött 4 játékos közül csak kettő maradhat bent az Éden Hotelben. A megmaradt három párnak egy-egy bizalmast kellett választania.
Anikó Omárt, Szöcske Dávidot, Levente Krisztiánt, Roland Alexát, Edina Alexát és Máté Omárt választotta. Így Omár és Alexa maradhatott bent az Éden Hotelben. Utolsó Éden Hotel Pandóra ceremónia
Az előző Éden Hotel széria 3 játékosa Kristóf, Alíz és Ádám állította össze a kérdéseket, akik több napig figyelték az Éden Hotel 2 játékosait.
Edina próbált mindenkivel jóban lenni. Roland úgy érezte, hogy nem tartotta Noémi megfelelőnek ezért ejtette ki. Edina bevallotta, hogy tegnap Máté elmaradt bókjai rosszul estek de tudta, hogy poénra veszi. Anikó egy kérdésre elmondta, hogy őrült ha szerelmes és Leventével itt még nem fognak egymásba habarodni. Levente reméli, hogy Anikó vele akar együtt lenni a döntőben. Anikó meg van róla győződve, hogy Mátéval több esélye lenne.
Máté szerint Edina nélkül is sokáig eljutott volna, de talán nem jutott volna el idáig. Levente bevallotta egy kérdésre, hogy Anikó kiábrándító viselkedése miatt nem ment vele ágyba. Levente nehezményezi azt is, hogy nehéz bármit is megbeszélni Anikóval. Őszinteségében Levente elmondta azt is, hogy Máté szerinte szimpatikusabb lehet a többieknek, mert jobban tudott nyitni a többiek felé.
Edina úgy érezte, hogy a párok közti bizalmat akarták fellazítani az előző Éden Hotel széria játékosai. Anikó fel volt háborodva Levente Pandora ceremónia viselkedésén és jól össze is vesztek. Leventénél betelt a pohár. Újabb kiesett Éden Hotel játékosok érkeztek
Pít és Noémi érkezett vissza az utolsó napokra. Noémi le se szállt Omárról, nagyon örült neki. Noémi is elmondta Edinának, hogy ne bízzon Mátéban. Edina ahelyett, hogy átgondolta volna a dolgokat egyenesen rákérdezett Máténál. Kiadta Noémit és Alexát is Máténak. Máté próbálta nyugtatni a lányt, hogy megbízhat benne.