Éden Hotel 2 - A tegnapi adásában ismét vad buli volt, ezúttal többen is a pohár fenekére néztek.

Az Éden Hotel 2 tegnapi adásában ismét vad buli volt, ezúttal többen is a pohár fenekére néztek. Az Éden Hotel 2 játékosai mozgalmas napot zártak. Amint egyre közelebb kerülnek a fináléhoz, a feszültség is nő, és ezt az este egy vad bulival vezették le. Visszajött négy régi játékos: Krisztián, Omar, Alexa és Dávid, akik szintén segédkeztek a jó hangulat megteremtésében. Vad buli
Mindenki nagy örömmel fogadta őket, és megkezdődött az ivászat.
Amikor kellő hangulatba jöttek, megszabadultak ruháiktól, és a medencében folytatták a tombolást.
Volt, akinek szépen ért véget az este: Dávid például a becsípett Alexával melegedett össze.
Anikó azonban gondoskodott róla, hogy ne múljon el a nap veszekedés nélkül, és megint kerített rá alkalmat, hogy belerúgjon párat Leventébe.
Először azon húzta fel magát, hogy a fiú a romantikus légyott helyett a többiek társaságát választotta, majd az este során később is kritikával illette a fiút.
Csúnyán berúgott, és a lábán sem tudott megállni, de természetesen ez is Levente hibája volt.
- Igazából arról is ő tehetett, hogy rosszul vagyok, mellettem az elmúlt hat évben két férfi volt, viszont ők férfiak voltak. Ők soha nem hagyták, hogy így viselkedjek, ennyit igyak - mondta.
Amikor kiütötte magát, azért elvárta, hogy párja a gondjaiba vegye. Miközben a fiú a karjában vitte lefektetni, köszönet helyett csak annyit szúrt oda neki, hogy el se bírja rendesen, annyira puhány. Nem lehet egyszerű Leventének a sok őt érő kritikát lenyelni, és elviselnie a megalázó bánásmódot, ahogy Anikó viseltetik iránta, ugyanakkor ő is jól átlátja a helyzetet.
Ő elvárja azt, hogy én felügyeljek rá, kordában tartsam, visszafogjam, viszont ő nem adja meg számomra a tiszteletet, így gyakorlatilag meg sem próbálkozom ezzel, de teljesen tudatában vagyok - fejtette ki.