Éden Hotel 2 - Kíra és Dávid kiesett az Éden Hotel párválasztó ceremónián

A közelgő Éden Hotel párválasztó ceremónia a játékosok számára is sok meglepetést tartogatott. A nagy esemény előtt a taktika még nagyobb szerepet kapott az Éden Hotel 2-ben.
Pít is úgy érezte, hogy kicsúszott a kezéből az irányítás, így gyakorlatilag a sorsra bízta a folytatást. A legfrissebb beköltöző lányt Dávid igyekezett meggyőzni arról, hogy Mátéékat szétválasztva robbantson nagyot, ám Betti ezzel a hírrel már rohant is Edinához, akit meggyőzött arról, hogy nem ártana nekik. Betti azt is elmondta, hogy Dávid adta a tippeket a döntéshez Edina legnagyobb megdöbbenésére, hiszen bízott a fiúban. Taktikázás az Éden Hotel párválasztó előtt
Anikó a saját stílusában közölte Rolanddal, hogy be ne merjen állni mögé, mert csúnya bosszút fog állni, ha ezt megteszi. Ennek ellenére Roland úgy gondolta, hogy Anikó haragja csak átmeneti lenne és folytatná vele a játékot a cél érdekében.
Márk és Kíra kapcsolata rendeződött, így ők az estét illetően nyugodtak voltak, csupán a fordulatokat várták az estétől.
A ceremónián az is kiderült, hogy a védettségért ki cserélné le a párját. Mindenki meglepetésére senki nem ajánlotta fel a jelenlegi kapcsolatát. A játékosok sorsa a védettséget élvező Rolandon és Bettin állt.
Párválasztó ceremónia az Éden Hotelben
Pít nem lepett meg senkit és Andi mögé állt. Dávid is maradt párjánál, Noémit választotta, Levente pedig Anikót. Roland vállalta a robbantást és beállt Edina mögé. Roland ezen döntése teljesen felkavarta a játékosokat. Márk is kitartott Kíra mellett, így Máté nehéz helyzetbe került. Komoly döntés előtt állt, amennyiben a célja a játékban maradás. Noémi mellé állt, aki gyakorlatilag megrettent a rá nehezedő teher súlyától.
Utolsóként Betti választott, aki szintén valaki távozásáról döntött választásával. Betti Márk mögé állt, Ő tetszett neki végig az Éden Hotel egy hete alatt, így a védettség miatt kiesett Kíra. Kíra csalódott Márkban, de Rolanddal semmiképp nem akart volna összeköltözni.
Máté úgy érzi Dávid hátba támadta, ezért is választotta Noémit, másrészt jól kijön Noémivel. Márk szerint tiszteletreméltó ahogy Máté kiállt az igazáért. Noémi érzelmi döntést hozott és kiejtette Dávidot! Ezzel Edinának is szívességet tett. Levente szerint bizonyította, hogy csapatjátékos Noémi. Dávid csalódott, hogy nem állt ki mellette Noémi. Pít megdöbbent, hogy Máté Noémi mögé állt. Csalódott, hogy kiesett az egyik legjobb barátja. Anikó szerint Pít keze is benne volt, hogy Mátét kiejtsék.
Bár Dávid vitte el a balhét, de Máté osztotta itt a lapokat. Máté kérte meg Rolandot, hogy álljon Edina mögé és Anikó lezsírozta neki Noémi döntését a bentmaradásáról. Máté megköszönte Rolandnak a segítséget.