Éden Hotel 2 - Máté és Edina egyre közelebb kerülnek egymáshoz

Máté és Edina egyre közelebb kerülnek egymáshoz az Éden Hotelben. Tulajdonképpen naponta összegyűrik a takarót, de a nagy esemény még nem történt meg. Egyre többet szeretnének megtudni egymásról előtte.
Máté és Edina nehezen tudja türtőztetni vágyait az Éden Hotelben. Ha nem lennének kamerák, már biztos egymáséi lettek volna. Így viszont próbálják türtőztetni magukat. Egyenlőre Edina képes megálljt parancsolni az utolsó pillanatban és Máté ha nehezen is, de elfogadja ezt.
Amikor kettesben vannak akkor is sokat beszélgetnek és próbálnak információkat gyűjteni egymásról. Tegnap Edina Mátétól igyekezett megtudni, hogy hányasra értékelné magát az ágyban és milyen típusú szerető.
Máté kitérő választ adott a tényleges pontszámon alapuló értékelésre, az ágyban pedig hangulatától függően teljesít. Hol finoman, hol pedig keményen csap bele a levesbe. Edina ezt mégis elfogadta kézzel fogható válasznak ugyanis Ő őszintén válaszolt. Magát 10 pontosra értékelte, mint szerető és azt is elárulta, hogy 10 és 20 közötti számú fiúval volt közelebbi kapcsolata a 23 éves lánynak!
Amikor szeretett volna ilyen konkrét számokat Mátétól, akkor Máté újra nem volt hajlandó válaszolni. Máté megkérdezte, hogy Edina édesanyja tud-e ezekről? Edina elárulta, hogy mindenbe beavatja édesanyját, így nem az Éden Hotelből kell értesülnie ezekről.