Éden Hotel 2 - Kíra kiesett a harmadik párválasztó ceremónián, de visszatérhet az Éden Hotelbe

Az Éden Hotel 2 harmadik párválasztó ceremóniáján Alexa kezében volt a döntés, hogy kinek kell hazamennie a lányok közül. Kérdés, hogy visszaél-e Levente bizalmával és az Éden Hotel 2 nagy családja ellen fordul-e?
Edina panaszkodott reggel, hogy a szingli szobában kellett aludnia. Alexa a reggelinél bevallotta, hogy még nem tudja kit fog kiejteni a párválasztó ceremónián. Niki szerint Levente nagyon elzárkózik és nincsenek fiú szövetségesei.
Alexának az is megfordult a fejében, hogy Edinát ejti ki. Máté szerint azért nem fog Alexa mögé beállni, mert akkor nagyon megkeserítené a saját ittlétét, hiszen utána egy párt kell alkotniuk.
Szexi fenék verseny az Éden Hotelben
A lányoknak a medence mellett kellett zenére fenékrázást bemutatniuk. A fiúk természetesen nagyon megörültek a feladatnak és átadták magukat az élvezeteknek. Máténak Anikó, Pítnek Kíra alakja tetszett a legjobban. Leventének Noémi tetszett a legjobban. Alexa nem tudott zenét választani, így a fiúk segítettek neki egy Dopeman zenével. Edina Máténak táncolt, vele szemezett végig a tánc alatt és még egy csókot is adott neki.
A fiúk a produkció után zsűriztek. A fiúk Noéminek adtak különdíjat a táncáért és Anikó nyerte a legjobb fenék díjat. Anikó szerint kétélű fegyver ez a győzelem, mert a lányok ezért ki is ejthetik féltékenységből.
Alexa Anikóban bízik meg és együtt beszélték meg, hogy kit kellene kiejtenie Alexának. Kíra, Noémi és Edina volt benne a pakliban. Noémi sunyinak tartja Alexát és tart tőle.
Harmadik párválasztó ceremónia az Éden Hotel 2-ben
A fiúk a széken várták, hogy valamelyik lány vagy akár több is mögéjük álljon. Alexa új beköltözőként védettséget kapott, így Ő dönthette el ki essen ki. Kírának mindenképp Levente mögé kell majd állnia. Tamás szerint a “család” jól működik és nem lesz meglepetés.
  • Kíra természetesen Levente mögé állt, mert kötelező volt neki.
  • Edina sem okozott meglepetést, Mátét választotta.
  • Anikó ugyancsak régi párját, Tamást választotta. Később elárulta, hogy furcsa volt Tamás reakciója, túl biztonságban érzi magát Anikó mellett.
  • Noémi Pít mögé állt. Se veled, se nélküled kapcsolatnak írta le az övéket.
  • Niki sem okozott meglepetést, Krisztián mögé állt.
  • Végül Alexa következett, aki szintén Leventét választotta.
Alexa saját magára tartotta veszélyesnek Kírát. Kíra már akkor tudta, hogy neki kell mennie, amikor Levente Őt választotta párjának. Tamás szerint mindenki abban volt érdekelt, hogy saját párját bebiztosítsa. Noémi kiejtett egy komplett párt, Kírát és Pétert a veszekedéssel. Aztán jött a meglepetés, Péter kiesésekor egy retúrjegyet adhatott valamelyik lánynak és ezt Kírának ajánlotta fel! Kíra tehát visszatérhet  az Éden Hotelbe valamikor!! A többi Éden Hotel lakó persze erről semmit nem tud!
Alexa és Levente is belátta, hogy jelenleg csak együtt tudnak párt alkotni. Sem Alexa, sem pedig Levente nem örül ennek a kapcsolatnak.
Edina és Máté újra összeköltöztek, melyet meg is ünnepletek! Edina felajánlotta magát Máténak, melyet Máté ki is használt! Niki és Krisztián között is izzott a levegő, Niki folyamatosan incselkedik Krisztiánnal.