Éden Hotel 2 - Enrico és Tamás kiesett a párválasztó ceremónián

Az Éden Hotel negyedik párválasztó ceremóniáján egyik fiú sem érezhette magát biztonságban. Ráadásul két fiúnak kellett távoznia az Éden Hotel 2-ből!
Tomi továbbra is keresi Niki társaságát. Reggel vele akarta megbeszélni a helyzetét. Tomi szerint Nikivel minden rendben van, de Anikó és Noémi fél tőle, Edina pedig egyenesen nem szimpatizál vele.Tomi megkereste Enricot is, hogy levezesse a párválasztó ceremóniával kapcsolatos gondolatait, felajánlotta a másik új fiúnak, hogy kössenek védettséget. Enrico szerint Tomi fél és egyébként sem tartja megbízhatónak.
Később Tomi Tamást is megkereste, hogy segítsen neki megnyerni a lányok szimpátiáját. Anikó szemtől-szembe megmondta Tominak, hogy neki Enrico szimpatikusabb. Ezek után már mindenki erőszakosnak tartja Tomit és nyomulósnak.
Edina skorpiót talált a szobájában, előtte a ruháján volt rajta. Noémit hívta segítségül, hogy tapossa el. Edina ruháján volt rajta a skorpió, amit fel akart venni. Edina nagyon kiborult az eseten, hogy ennyire nagy veszélyben volt. Tomi Alexa mögé akar beállni, de Alexa nem bízik Tomiban. Alexa nem csak Tomiban, hanem azokban sem bízik akikkel Tomi szövetkezett (Krisztián, Niki, Tamás).
A párválasztó ceremónia előtt senki nem érezte magát biztonságban. Niki attól tartott, hogy Tomi védettséget kap és mögé áll be, kiejtve ezzel Krisztiánt.
Negyedik párválasztó ceremónia az Éden Hotelben
Öt fiú és hét lány volt bent az Éden Hotelben, ezért két fiúnak távoznia kellett. Védettsége a ceremónián senkinek sem volt. Enrico elmondta, hogy tudatosan nem ragadt rá a lányokra. Tamás biztonságban érzi magát Anikóval, így nem érezte magát veszélyben.
  • Máté szokás szerint Edina mögé állt. Maximálisan megbíznak egymásban.
  • Pít Noémi mögé állt, bár náluk azért voltak súrlódások.
  • Krisztián Nikit választotta nem meglepő módon!
  • Tamás Anikó mögé állt, úgy érzi ők biztonságban vannak.
  • Enrico Alexa mögé állt. Elmondása szerint kedveli és bízik is benne.
  • Levente beállt Anikó mögé, mely mindenkit meglepett. Levente elmondta, hogy szimpátia döntést hozott.
  • Már csak Tominak kellett választania, aki Alexa mögé állt. Nem merte megkockáztatni Nikit. Remélte, hogy Alexa érzi, hogy megbízhat benne.
Alexa szerint Tomi nem találta meg a közös hangot a többiekkel, de Enrico csak a fiúk között keresett stratégiai társat. Alexa végül Tomit választotta, mert egy erős embert akar maga mellé.Máté és Edina szerint is bután döntött Alexa.
Anikónak nehéz döntést kellett meghoznia, de végül Leventét választotta. Anikó nem bízott Tamásban, ezért kitette. Nyilván bosszúvágy is fűtötte Gábor miatt. Többen szerették Tamást és sajnálták kiesését.