Éden Hotel 2 - Adrienn esett ki a párválasztó ceremónián

Az Éden Hotel 2-ben mindenki a párválasztó ceremóniára készült, ki lesz az Éden Hotel 2 első lánya, aki távozik a Hotelből?! Máté kezében volt a döntés!
Tamás sem érzi magát biztonságban, de mindenki más is izgult a párválasztó ceremónia miatt. Niki biztosította Krisztiánt, hogy megbízhat benne és kitart mellette, ha egy párt alkotnak. Edina szerint is esély van arra, hogy Krisztián és Niki ki akar vele tolni és egy párt alkotnak majd. Gábor az, aki a többiek szerint biztosra mehet Anikóval.
Krisztián szerint Adrienn és Ő van a legnagyobb veszélyben, de ennek ellenére sem szimpatizál vele. Gábor szerint Nikinek Máté mögé kéne állnia és ezt meg is mondta Nikinek. Kíra is Máté mellett érezné magát biztonságban. Anikó szerint Adrienn és Niki van veszélyben. Máté a párja sem bízik Adriennben és ez egy nagy probléma számára.
Edina teljesen beleesett Mátéba és száz százalékig megbízik benne. Nyíltan beszél érzéseiről Máténak lehet, hogy nagy hibát követ el?!
Első párválasztó ceremónia az Éden Hotel 2-ben
A két csábító Adrienn és Tamás nem választhatta egymást. Nikinek csak egy napja maradt, hogy párt találjon magának Ádám kiesése után. A párválasztó ceremónián a lányok voltak többen, ezért nekik kellett a fiúk mögé állniuk. Akinek nem lesz párja a végén annak el kellett hagynia az Éden Hotelt.
  • Anikó Gábor mögé állt, mely nem lepett meg senkit. Gábort nem lepte meg Anikó döntése.
  • Kíra az új párja, Péter mögé állt. Péter és Kíra is elmondta, hogy jól kijönnek egymással.
  • Noémi Tamást választotta, akivel jól kijön az elejétől fogva. Noémi szerint nem jó párok, de amíg hasznos addig együtt fognak lenni.
  • Niki Krisztiánt választotta. Niki azért állt Krisztián mellé, mert meggyengültnek érezte Edinával a kapcsolatukat a kaktusz ceremónia után.
  • Adrienn Máté mögé állt. Nagyon szimpatikus embert ismert meg a személyében.
  • Edina szintén Mátét választotta, így Máté mögött már két lány állt. Mátét szórakoztatónak találta Edina nem úgy, mint Krisztiánnal.
Máté örült, hogy két lány is Őt választotta. Adriennt kedvesnek ismerte meg, de nem győzte meg arról, hogy megbízhat benne. Edinát még nem ismerte meg mélyebben, de nagyon kedves szimpatikus lánynak tartja. Máté végül Edinát választotta. Mindenki örült, hogy Adrienn távozott az Éden Hotelből.
Krisztián is örült az új párjának Nikinek és Edina is nagyon örült Máténak. Egy féktelen partin örültek a lakók az Éden Hotelben maradásnak. A bulin Kíra és Krisztián igen jól érezték magukat. Krisztián nem bírta magában tartani az ételt és italt amit magához vett. A szobába tette ki a padlóra és befeküdt mellé. A fiúk próbálták felrakni az ágyra, de nem hagyta magát. Niki annyira nem örült ennek az első “hitvesi” éjszakán.