Éden Hotel 2 - Anikó jlenlegi párja ellen fordult

Anikó megtalálta azt a társat az Éden Hotelben, aki segíthet számára kiejteni Tamást, jelenlegi párját. Levente könnyen manipulálhatónak tűnik és ez tetszik Anikónak.
Anikó volt párjának Gábornak kellett elhagynia az Éden Hotelt a második párválasztó ceremónián. Gábor veszte az volt, hogy megbízott Tamásban és neki adta a “család” a védettséget. Tamás a védettséget ellene fordította és Anikó mögé állt be a párválasztó ceremónián, így Gábornak azonnal el kellett hagynia az Éden Hotelt.
Anikó és Gábor nagyon erős párt alkotott. Bár nem volt köztük igazi mély érzelem, mindketten megbíztak a másikban és tudták, hogy akár a győzelemig is eljuthatnak együtt. Tamás ezt a szövetséget robbantotta szét, de így Anikóval kellett egy párt alkotnia.
Anikó látszólag hamar túltette magát a dolgon, de legbelül bosszút forralt. Leventét szemelte ki magának csendes társnak a tervéhez. Éjszakánként összejárnak Leventével és a lány elmondja neki, hogy kivel milyen módon viselkedjen ahhoz, hogy a párválasztó ceremónián mindenki legnagyobb meglepetésére kiejthessék Tamást.
Anikó igyekszik a többiek elől elfedni ördögi tervét, hogy ne sejtsenek semmit. Tamás nem is vett észre semmi gyanúsat, így teljes bizalommal van még Anikó iránt. Eddig még nem bukott le a két cselszövő Anikó és Levente az éjszakai légyottokon, csütörtökig kell megúszniuk….