Éden Hotel 2 - Éden Máté és Edina szerelmes

Az Éden Hotel 2 ismét bebizonyította, hogy a mexikói játékban bármi megtörténhet. Váratlan események forgatták fel a versenyzők életét, melyek újabb konfliktusokhoz is vezettek.
A mai adásban Pít olyan üzleti ajánlattal állt elő, amelynek nem minden fiú tudott ellenállni és ezzel elszabadultak az indulatok az Édenben. Az ajánlat a következőképpen szólt. Amennyiben valaki felajánlja párját Pítnek, az automatikusan védettséget szerez. Ezt azonban nem beszélhették meg egymással és a lányoknak sem mondhatták meg, mert az kizárást jelentett volna a játékból. Ha senki nem ajánlotta volna fel, a védettség automatikusan Pítre száll a ceremónián.
Kritizálták Pítet az Éden Hotel 2 lakói
A bulit követő reggel ismét nehezen indult. A legfőbb téma az újonnan érkező hódító? Pít esti viselkedése volt. Leginkább flegma viselkedését kritizálták, ami rossz alapokat teremtett a játékban való szerepléséhez. Pít elhatározta, hogy az este lerombolt tekintélyét újjáépíti.
Krokodil etetés az Éden Hotelben
Pít lehetőséget kapott, hogy az összes lányt közelebbről megismerje egy randi keretében. A randi programja nem mindenkinél aratott osztatlan sikert, mely egy krokodil etetés volt, ami Kíránál kiverte a biztosítékot. Hisztiben tört ki, végül mégis csatlakozott a többiekhez. A randiról a lányok csalódottan tértek vissza, hiszen a krokodil etetés sem sikerült izgalmasra és Pít sem bontakozott ki.
Kíra és Noémi egyre inkább egymásnak feszülnek. Kíra minden adandó alkalmat megragad, hogy kifejtse cseppet sem pozitív véleményét Noémiről, akit egyszerűen ostobának tart.
Ingyenes apróhirdetés percek alatt !   NEThirdetes.com
Egy idő után a lányok is tudomást szereztek az üzleti ajánlatról. Meg is indult a találgatás ki az aki a kecsegtető ajánlat fejében lemond a párjáról. Pít megérzése azt súgta, hogy Gábor biztosan élni fog a lehetőséggel. Ez Máté számára rossz hír lenne, mivel ő Tamást szeretné már az Édenen kívül tudni. Kíra kiborult, amikor felolvasta, hogy Péter felajánlotta őt a védettségért. Máté nem ajánlotta fel Edinát a bizalomra hivatkozva, annak ellenére, hogy Edinánál benne volt a pakliban, hogy Kíra sorsára jut. Tamás döntése, hogy felajánlja Noémit nem is lepett meg senkit, bár azzal indokolta ezt, hogy csupán taktikai okok miatt döntött így. Krisztián Nikit nem adta a védettségért.
Miután ketten ajánlották fel párjukat, Pít választhatott a lányok között. Noémire esett a választása és ezt a szimpátiával magyarázta.  Noémi örült is ennek, hiszen sokkal szimpatikusabb számára,  mint Tamás. Ezzel Tamás számításai szerint egy hétre biztosította védettségét. Kíra továbbra sem tudott megbékélni Péter döntésével.
A következő adásban kiderül, hogy Tamás hogy él a kezébe adott lehetőséggel. Edina és Máté közben egyre jobban egymásba habarodnak. Máté egy WC papírból formált szívvel jelezte Edinának érzelmeit, melyet heves csókolózás követett.