Éden Hotel 2 - Éden Adrienn tudja, hogy hol rontotta el a játékot

Adrienn már sok mindent másként csinálna, ha újra kezdhetné az Éden Hotel 2 játékát. Hálátlan feladata sem segítette őt, hiszen első női csábítóként megalakult párokat kellett szétrobbantania.
A Viasat 3 realityje Adrienn szerint is nagyon durva játék. Az ebbe a műsorba jelentkezőknek a legaljasabb emberi tulajdonságokkal kell élniük ahhoz, hogy eljussanak a végcélig.
Itt senkiben sem lehet megbízni, hiszen a legjobb baráti kapcsolatnak tűnő viszonyok alakulhatnak át egyik percről a másikra ellenségeskedéssé a nyeremény érdekében.
Adrienn játékát tovább nehezítette, hogy a versenyben maradás érdekében a kezdő párosok közül kellett maga mellé állítania egy fiút. A fogadtatása is ennek megfelelően kellően hűvösre sikerül, és megaláztatásokban is bőven volt része.
Adri utólag átértékelte az ott történteket és számos kivetni valót talált saját viselkedésében is. Szerinte az egyik fő gond a túlzott alkohol fogyasztás volt, amitől az egyébként is szókimondó lány még őszintébb lett. Visszagondolva az eseményekre úgy látja, hogy még sokkal több helyet adott az érzelmeinek a játékban, mint ahogyan azt tervezte és ez ebben a játékban az egyik legnagyobb hiba.
Adrienn tehát önmagával is küzdött az Éden Hotel 2-ben, mert szerinte neveltetése is nagyon eltér attól, amit a reality megkíván a játékosoktól.