Bemutatkoznak az Éden Hotel 2 szereplői

Hamarosan képernyőre kerül a Viasat3 realityje az Éden Hotel 2. A csatorna legnézettebb valóságshow-jában ismét nyomon követhetjük a bulizó fiatalok életét, szerelmi és baráti szálak alakulását. A szereplők szépen lassan bemutatkoznak, de az már az első jelöltek esetében is jól látszik, hogy kemény műsor ígérkezik.
Az Éden Hotel második évadának forgatására Mexikóban került sor. Már gyakorlatilag csak az utómunkálatok hiányoznak és indulhat az ármánykodásban bővelkedő és szerelemtől fűtött reality.
A kezdő tíz játékos bemutatkozó filmje arról árulkodik, hogy a szereplők a cél érdekében igen sok mindent hajlandóak bevetni. Bevallásuk szerint nyeremény reményében még tisztességtelen eszközökhöz is hajlandóak folyamodni.

Radonics Kíra (20)
Radonics Kíra (20)  marketing cégnél asszisztensként dolgozik, de magát csak iratmacának nevezi. Társasági lénynek tartja magát és szeret a középpontban lenni. Ő egyszerre szolid és őrült. Külsőleg lány, ám belsőleg inkább a fiúkhoz húz, így szabadidejében inkább fiúkkal lóg. Legfőbb előnye szerinte, hogy mindig meglesz a fiú párja a játékban, aki akár a végsőkig segít eljuttatni őt. Céltudatosnak tartja magát, aki ha kell érdekből is hazudik. Úgy érzi ez az ő játéka, mert itt végre kamerák előtt teheti azt, amit eddig azok nélkül csinált.
Végh Krisztián (19)
Édesanyja nevezte be a játékba. Óriási lehetőségnek tartja, hogy két hónapot Mexikóban töltött, de a 25 milliós főnyeremény izgatja a legjobban. Magabiztos és határozott jellem. A sport a legnagyobb szenvedélye. Napi szinten négy órát is foglalkozik a testével. Családi vállalkozásban autókkal foglalkoznak, így szerencsésnek tartja magát, hogy a hobbijából él. Célja egy amerikai vállalkozás beindítása. Jelenleg a karrierjére koncentrál, ám nem tartja kizártnak, hogy rátalál a szerelem, ami akár itthon is tartaná.
Cap Noémi (22)
Noémi a bulizás és kihívás miatt érkezett a játékba. Szereti folyton próbára tenni magát új helyzetekben. A legtöbben karrieristának tartják, de sokan nem tudják róla, hogy szeret háziasszonykodni. Noémi szlovák, de a családjában vele együtt mindenki beszél magyarul. Imád a középpontban lenni és magához ragadni az irányítást. Noémi jelenleg főiskolás, és legnagyobb erényének megbízhatóságát és cukiságát tartja.
Horváth Gábor (35)
Lendületes pozitív embernek tartja magát. A műsor adta ismertséget szeretné kihasználni. Szakmáját tekintve ács, amire nagyon büszke. Imádja a természetközeli sportokat, leginkább a vízi sportok állnak közel hozzá. Az élettapasztalatát tartja legnagyobb erényének.
Major Máté (25)
Élete nagy részét a szórakozás tölti ki. A barátai nagyon fontosak számára. A szabadság megszállottja. A szabályokat nem igazán kedveli, dolgozni nem nagyon szeret, de a megélhetése miatt megteszi. Pénzügyi tanácsadóként maga osztja be idejét és szereti, hogy emberekkel foglalkozhat. Legnehezebbnek a játékban a barátaitól való távollétet tartja.
Sincki Ádám (22)
Mindennapjait az uszodában tölti. Nagyon büszke sportteljesítményeire. Maximalista és őszinte és ugyanezt várja el környezetétől. Sokáig tűr, de ha kiborul a bili a végsőkig is elmegy. Mottója: Ha nem vagy első, akkor vesztettél.
Ember Péter (19)
Családi konfliktus miatt két éve elhagyta családját, így rákényszerült arra, hogy mindent magának teremtsen elő. Szeret szerepelni és a központban lenni. Imádja az éjszakai életet, ahol szintén a főszerepet választotta, ezért lett Dj. Bevallotta, hogy még nem tud felelősségteljesen élni. Az Éden Hoteltől kiugrási lehetőset vár.
Bognár Nikolett (28)
A fődíjért jött a játékba. A 25 millióból saját ruhaüzletet nyitna elsőként. Tudja, hogy a külsejével fog dominálni a játékban, mivel nem mindennapinak tartja az arcát. A férfiak szépnek találják és a legtöbb nő féltékeny rá. Fontosnak tartja, hogy a nap minden percében tökéletesen nézzen ki. Szenvedélyes vásárló. Nem bírja a rendetlenséget, egyszerűen rendmániás. Niki foglalkozását tekintve vállalkozó.
Bongár Anikó (26)
Hirtelen felindulásból jelentkezett a műsorba. Egy szakításon túl úgy érzi, hogy nincs veszteni valója. Azt mondja, hogy ha ő valahol megjelenik ott felkavarja az állóvizet. Bulibusz vállalkozást üzemeltet és azt olyan bolond dolognak tartja, mint amilyen ő maga. Nincs sok barátja, de akik közel állnak hozzá, azokhoz nagyon ragaszkodik. Tiltakozik az ellen, hogy a szerelem rátaláljon. Nem szokott manipulálni embereket, de most erre is hajlandó lesz.
Gacs Edina (23)
Az erőszakmentes kommunikáció elkötelezett híve. A családi konfliktusok nagyon megerősítették. Legtöbbször jókedvű és boldogan igyekszik élni életét. Imádja a társaságot és azt érzi most eljött az ideje, hogy a családból kiszakadjon és barátok közt élje életét. Hiszti rohamait igyekszik majd kordában tartani.