Éden Hotel 2 VIASAT3 - Izgalmas lesz az új magyar valóságshow

Hamarosan rajtol a Viasat3 legnézettebb realityje, az Éden Hotel 2. A kezdő tíz játékos között ezúttal is érdekes karakterek tűnnek fel.
Több hétnyi mexikói forgatás után, hamarosan hazatér az Éden Hotel 2 stábja, hogy elvégezze az utómunkálatokat az Éden Hotel második évadának adásain. A kezdő játékosok bemutatkozó videói azonban már most megtekinthetőek a csatorna honlapján. A látottak alapján biztosak lehetünk benne, hogy ahogy az előző szériában, úgy a második évadban is izgalmas fordulatokra számíthatunk. Legalábbis a kezdőcsapat tíz játékosát elnézve. Köztük ugyanis érdekes, már-már polgárpukkasztó karakterek is megtalálhatóak. Ilyen Éden Kíra, aki magát csak iratmacának titulálja bemutatkozó filmjében. A mindössze húsz éves lány elmondása szerint nem tudja értelmezni a  ’szerelem’ szavunkat, hiszen még sosem tapasztalhatta meg, milyen is szerelmesnek lenni. Ennek talán az is oka lehet, hogy nőies külseje, férfias belsőt takar. A szőkeség olyannyira gátlástalan, hogy attól sem riad vissza, hogy érdekből hazudjon.
Míg Kíra a játék minden pillanatát szeretné kiélvezni, addig Végh Krisztián szeme előtt csak a győzelem lebeg. Az autószerelőként dolgozó fiú ugyanis külföldi vállalkozását indítaná be a huszonöt milliós nyereményből. Azt még nem tudni, vajon ő lesz-e a befutó, de problémái mindenképp lesznek majd a játék során. A fiatal izomkolosszus ugyanis napi négy órát edz, s állítása szerint, ha kimarad a reggeli turmixa, úgy érzi, az egész napja kárba veszett. Vajon hogy viseli majd a konditerem és turmix nélküli negyvenfokos klímát a kigyúrt csábító?