Holnap Március 5-én indul az Éden Hotel 2 évada

Március 5-én indul az Éden Hotel második évada, melynek induló fiú ötösében a 35 éves nagykanizsai Horváth Gáborral is találkozhatunk.
A VIASAT3 reality show-ja ezúttal a Csendes-óceán partján, Mexikóban Puerto Vallartatól nem messze játszódik, s Gábor a tíz játékosból álló kezdőcsapat rangidős tagjaként taktikázik majd a 25 milliós főnyereményért.
 A szabályok szerint a  játékosok hétről hétre párt kell találniuk, csak így maradhatnak a luxusbörtönben, ahol nem hiányozhat az ármány, a taktika és a titokzatosság sem. A 35 éves kanizsai Gábor lendületes, pozitívan gondolkodó embernek tartja magát, aki azért jelentkezett az Éden Hotelbe, hogy játsszon, taktikázzon és a szerepléssel járó ismertséget a jövőben kihasználhassa.
Folyamatosan jár az agyam, kattog, de ezt szeretem, ez a lételemem. Ha nincs min agyalni, akkor elveszettnek érzem magam.” – vallja Gábor.
Gyerekkorában tetszett meg neki az ácsmesterség, amikor látta a szakembereket dolgozni a családi építkezésen. Nagyon szereti ezt a munkát, sok mindent megvalósított az évek során, mindig büszkeséggel tölti el, amikor a városban és a megyében járva a saját munkáit látja. A leendő gyerekeimnek is meg tudom majd mutatni, akár 50 év múlva is, hogy azokat én hagytam magam után.”
Gábor fiatal kora óta sportol, nagyon szereti a vizet és igazából minden olyan mozgásformát, ami természet közeli. Hobbija a wakeboard, snowboard és a sí. Úgy gondolja, hogy a játékban az élettapasztalata és az emberismerete lesz, ami az előnyére válik.
„Az Éden Hotelbe nem viszek magammal semmilyen tárgyat, csak pozitív hozzáállást, de azt egy jó nagy táskával” – tette hozzá.
Ha megnyerné a fődíjat, akkor a pénzt a vállalkozásába fektetné.