Éden Hotel 2 - Újabb fiú érkezik hogy megkavarja a párokat és felszítsa az indulatokat.

Úgy látszik lassan minden nap érkezik egy fiú az Éden Hotelbe. Tegnap Enrico, ma pedig Tomi érkezett az Éden Hotel 2 műsorába, hogy megkavarja a párokat és felszítsa az indulatokat
Ismét levél érkezett a hotelbe. A lányok azt a feladatot kapták, hogy öltözzenek fel csinosan és üljenek le a nappaliban. Niki csajos napban reménykedett, azonban csalódnia kellett. Új játékos érkezett, aki három lányt azonnal randira vihetett.
Újabb fiú érkezett az Éden Hotelbe
Az új fiú a 34 éves Tomi volt. A budapesti üzletvezető magabiztosan sétált be a nappaliba. Anikónak azonnal szimpatikus volt, míg Pít negatív véleménnyel volt róla. Tomi Nikit, Anikót és Edinát választotta a randira. Az új fiú érkezése Enrico terveit is felborította.
Tomi elvitte vásárolni a lányokat az Éden Hotelben
Niki szívébe a shopingolással azonnal belopta magát Tomi, de a többieket is sikerült lenyűgöznie a rögtönzött programmal.  Edina egyetlen kifogása az volt, hogy egy kissé sokat beszél a srác. Niki fejében egyből megfordult, hogy Tomival sokkal komolyabban tudná ezt a játékot végigvinni. Az otthon maradottakban forogtak a gondolatok a továbbiakat illetően. Alexa szerint Tomi érkezésével Enrico került igazán nagy bajba.
A lányok nagyon örültek a vásárlásnak. Niki eleinte bezárkózott, de a végén már Ő kérte, hogy miket vegyen meg neki Tomi.  Krisztián, Máté és Tamás is aggódott, de természetesen puhatolózva igyekeztek kiszedni a lányok hozzáállását az új fiúhoz.
Pítnek egy kicsit sok a stílusa az új fiúnak, szerinte túlságosan is irányítani szeretne. Tomi örül annak, hogy közvetlenek vele az Éden Hotel lakói.
Vakon ették egymás testéről a gyümölcsöt
Mindenki lefürdött és átöltözött fürdőruhába. Miután bekötötték a szemét ki kellett húznia egy nevet és arról kellett leennie a gyümölcsöket. Ha valakinek nem volt szerencséje, akkor a saját nemét húzta akiről el kellett fogyasztania a gyümölcsöket. Tomi egyből kihúzta Pítet, akinek a legintimebb testrészeihez tették a gyümölcskarikákat. Pítnek sem volt szerencséje, mert Krisztiánt húzta. Máténak nagy szerencséje volt, mert Edinát húzta. Ki is használta a helyzetet. Alexáról Tamás, Tamásról Levente, Nikiról Tomi ette le a gyümölcsöt.
Niki azt állítja, hogy ki fog tartani Krisztián mellett, ugyanakkor azt gondolja Tomi mögé fog állni a párválasztón. Noémi és Pít összekapott, Pít utcalánynak titulálta Noémit, amit később megbánt.
Tomi igyekezett meggyőzni Alexát, hogy neki Ő a szimpatikus és mint újak tartsanak össze. Be akar állni mögé a párválasztón, de Alexa nem mer hinni neki. Anikó és Levente továbbra is összejárnak stratégiát egyeztetni.