Éden Hotel 2 - Alexa az új csábító

Gábor kiesése újrarendezte az Éden Hotelben az erőviszonyokat. A párok igyekeztek megerősödni, de volt olyan is, aki párcserére készült az Éden Hotel 2-ben. Éden Péter óriási hibát követett el egy hatalmas veszekedés során Éden Noémivel.
Tamásnak nehéz Anikóval együtt lenni, mert rengeteget beszél. Azt díjazza benne, hogy rengeteget nevet, de szerinte leplezi ezzel zavarát.Kírát tartja Tamás a legveszélyesebbnek, mert folyamatosan furkálódik, taktikázik ugyanakkor butuskának mutatja magát.
Krisztián reggel belekötött Nikibe. A téma az volt, hogy Krisztián Anikóval beszélgetett és ezt Niki szóvá tette. Nikinél kezd túlcsordulni a pohár párjával, Krisztiánnal kapcsolatban. Pít úgy érzi kezdik befogadni a csapatba mind a fiúk, mind a lányok. Noémi a párja viszont kevésbé nyit Pít felé. Nem szereti, hogy folyton bújik és próbálkozik Pít.
Anikó, Edina és Noémi parti lázban égett napközben. Asztalra álltak és úgy táncoltak. A fiúk kimeredt szemekkel vizslatták a magukból kivetkőzött lányokat. Mindenki elismerte, hogy Noémi az aki a legjobban mozog a három lány közül. Kíra Pítnek panaszkodott, hogy Péter a párja folyamatosan mászik rá.Abban egyetértettek, hogy egy új lánynak Péternél nagyon nagy esélye lesz, ha odaadja magát neki, ugyanis Péter nagyon ki van éhezve. Viva La Mexico – Mexikói buli az Éden Hotelben
A mexikói bulihoz mexikói ruhát is kaptak, de a legtöbben nem tudták hogyan kell felvenni. Niki a sötét bőrével és hajával igazán jól adta a mexikói lányt. Pít Nikinek panaszkodott, hogy egyre nehezebben viseli Noémit. Noémi néha megalázza és ez rosszul esik Pítnek, miközben Ő próbál közeledni.
Niki javasolta Noéminek, hogy beszélgessen Píttel egy kicsit. Pít neki is elmondta, hogy nem az a Noémi akit Ő megismert az első két napban. Beköltözött az új lány az Éden Hotelbe – Alexa
Krisztián felmérte Alexát és szerinte az idomokkal nem tűnik ki az itt jelenlévő hölgyek közül. Minden fiúnak egy-egy csókot kellett adnia Alexának, de rá volt bízva, hogy hova. Niki normálisnak és kedvesnek találta, de “ha távoznia kell, akkor távozni fog” jegyezte meg.
Alexa azonnal megfürdött a medencében, ugyanis belökték a fiúk. Alexa viszont nem kapta fel erre a vizet és még a lányokkal is megtalálta a közös hangot. A fiúk annyira megörültek az új lánynak, hogy elveszítették a kontrollt az alkohol felett. Nem csak a fiúk, de egy-két lány is alaposan felöntött a garatra. Kíra mindenkivel erotikus táncot járt. Krisztián megint imádkozni kezdett a porcelán istennőhöz, de nem jött az ihlet. Niki arra kérte, hogy gyorsítsa meg a folyamatot az ujjával, de Krisztián nem volt hajlandó erre. Péter nem akarta beengedni Noémit Nikihez és Krisztiánhoz. Ezen összevesztek, majd nagyon elfajult a veszekedés közöttük. Noémit vérig sértette Péter, melyen a többiek is ledöbbentek.
Péter próbált békülni Noémivel, de Noémi nem fogadta a bocsánatkérését. Mindenki érezte, hogy Péter óriási hibát követett el, amikor Noémit emberileg és hazájában is megsértette. Természetesen ezt a hibát ki fogják használni majd a többiek. Kíra megérezte, hogy most esélye van kiesni Péternek, ezért végre közeledett hozzá. Miközben zajlott az élet az Éden Hotelben Pít próbált közeledni az új lányhoz Alexához, aki nyitott volt erre.