Éden Hotel 2 - Jogász lesz az Éden Hotel pucér játékosa

Az Éden Hotel 2.-ben már az első adáshét után nem lehet nem észrevenni Mátét, a mexikói rezidencia legbohémabb figuráját. A szőke szívtipró imád mulatni, azonban ha munkáról van szó, nagyon is komoly ember.
Az Éden Hotel második szériájának kétségkívül az egyik legszórakoztatóbb figurája Máté, aki hatalmas berúgásaival és bohókás természetével igazi mókamestere a Mexikóban forgatott valóságshow-nak. A szőke bulihuligán szinte minden este felönt a garatra, éjszakánként pedig – miután nagy nehezen megtalálja az ágyát – anyaszült meztelenül bújik aktuális párja mellé.
Tizenöt éves korom óta pucéran alszom. Így szeretem, ezt szoktam meg, így kényelmes. Miért változtatnék ezen egy bentlakásos játékban? – tette fel a költői kérdést a naturista valóságshow-hős, majd elárulta: noha a civil életben is imádja a féktelen bulikat, a munkája elé sosem helyezi a szórakozást, ugyanis a huszonöt éves fiatalember – bármily hihetetlen – a hétköznapokban jól fésült pénzügyi tanácsadóként tevékenykedik.
Hetente háromszor fixen eljárok bulizgatni a barátaimmal. Az időmet magam osztom be, de ha másnap fontos találkozóm van, akkor nem mulatok reggel hétig, hiszen nem elég az öltöny, fejben is összeszedettnek kell lennem egy-egy üzletkötésnél – magyarázta az Éden Hotel 2. leglazább figurája, akit már csak egy hajszál választ el, hogy megszerezze jogi diplomáját.
Jogásznak készülök, még két tárgyam van, meg az államvizsga, és aztán végre doktor leszek – tette hozzá nevetve Máté.