Éden Hotel 2 - Tomi kiakasztotta a többi lakót

Egyre több fiú költözik be az Éden Hotelbe. Most Omar érkezett az Éden Hotel 2 játékosaként, de egyenlőre nem fedheti fel magát. Mindenki készül a negyedik párválasztó ceremóniára és taktikázik.
Niki kiadja Krisztiánt a háta mögött Tominak. Tomi bevallotta, hogy az előző nagy szerelme majdnem úgy nézett ki, mint Niki. Tomi érzi, hogy jelenleg Niki nem választaná őt jelenleg, de úgy látja, hogy később Krisztián saját magát fogja kiejteni. Krisztián is érzi, hogy Niki kezd labilissá válni, ezért nem gondolja biztos párnak.
Egyre több a fiú az Éden Hotelben
Omar is megérkezett az Éden Hotelbe, aki 24 éves felszolgáló. Omar a hotel személyzetéhez fog csatlakozni és megfigyelheti őket. Nem szólhat viszont senkihez a játékosok közül. Noémi megjegyezte, hogy milyen helyes, amint meglátta Omart. Omar viszont tette a dolgát, mintha a személyzet tagja lenne.
Kinyílt Pandora szelencéje ismét
Alexa megkapta, hogy túl sokat siránkozik a játékban. Alexa úgy érzi, hogy a többiek zárkóznak el tőle. Anikó szerint Alexa mindig talál valami negatívat mindenben. Anikótól megérdeklődték, hogy Tamással messzire juthat-e a játékban. Anikó nem árulta el Leventével való cselszövését, de Pít is szeretné szétrobbantani ezt a kapcsolatot.
Pít nem tart Tomi megjelenésétől, de az ivararannyal problémája van. Niki nem vallotta be, hogy Tomival is el tudná képzelni a játékot. Tamásnak arra kellett felelnie, hogy Enricot vagy Tomit választaná, ha Ő dönthetne melyikük maradjon. Enrico szerint megoszlik a régiek között, hogy Tomit vagy Őt kedvelik-e jobban.
Dalkészítési feladat az Éden Hotelben
Omar kikézbesítette a levelet a Hotel lakóinak. Egy dalt kell készíteniük az Éden Hotel lakóinak úgy, hogy mindenki kivegye a részét a dalkészítésből. Tamás azonnal úgy gondolta, hogy Ő ért ehhez a legjobban, ezért irányítani fogja a folyamatot. Tamás a zenét szerezte és a szövegírást is irányította.
Tomi igyekezett beleszólni és belevinni a saját gondolatait a szövegírásba. Amikor nem hagyták érvényesülni megsértődött és félrevonult. Máté nem tudja elviselni Tomit az erős vezetői vénája miatt.
Az Éden Hotel lányai nekiálltak összeválogatni a ruhákat az új együttesnek. Főleg Niki, mint a stylist vette ki a részét a ruha összeállításból. Noémi és Anikó volt a két táncos. Tomi koreográfusként mindenkinek megmondta, hogy mit csináljon. Ezzel el is ásta magát a többiek előtt. Noémi a végén próbálta ráébreszteni Tomit, hogy mindenki kinevette a koreográfust a háta mögött, de csak jól összevesztek. Tamás szerint, ha Tomi védettséget kap, akkor robbantani fog.
Tamás végül tényleg összerakott egy aránylag élvezhető dalt és a lényeg, hogy összehozta a társaságot ez a közös munka.