Éden Hotel 2 - Ádám esett ki először az Éden Hotelből

Fordulatokban gazdag volt az Éden Hotel 2 harmadik adása. A lányok kaktusz ceremónián döntötték el, hogy ki legyen az első, aki kiesik az Éden Hotelből. A kiszavazás után elszabadultak az indulatok!
Reggel Éva megjelent a két borítékkal. Tamás előző nap a fiúkat választotta a két boríték közül és most a többiek is megtudták ezt. Máté szerint ez azt jelenti, hogy a fiúknak kell majd megszavaznia azt, hogy fiú vagy lány maradjon bent az Éden Hotelben.
Kíra Krisztiánt és Mátét is el akarja távolítani a villából. Edina nehezen viseli, hogy Krisztián meg akarja mondani neki mindig, hogy mit csináljon. Krisztián Tamást és Adriennt szeretné kirakni, mert szerinte rosszul csinálják a dolgaikat.
Kaktusz ceremónia az Éden Hotelben
Kíra szerint Edina nem mer eltávolodni Krisztiántól, mert fél Nikitől és Ádámtól. Amikor a fiúk megérkeztek és meglátták, hogy minden lány kezében rádöbbentek, hogy ez most a kiesésről fog szólni. Tamás a fiú kártyával megválasztotta azt, hogy egy fiú ma kiessen. A lányok a számukra legunszimpatikusabb fiúnak kellett adniuk a kaktuszt indoklással.
  • Niki azt választotta aki a legtávolabb áll tőle és ez Máté volt.
  • Adrienn olyat választott, aki elsőre szimpatikus volt neki. Folyamatosan szurkálja és most eltávolodtak. Ez Ádám volt.
  • Kíra szerint Krisztián stílusával bajok vannak és ezért neki adta a kaktuszt.
  • Noémi is Ádámnak adott kaktuszt és elcsodálkozott, hogy nem Ő az első.
  • Edina saját magát veszélyeztette, de nem akart pincsi kutya lenni Krisztián mellett, így neki adta a kaktuszt. Krisztián fel sem fogta, hogy ezt Edinától kapta és azt gondolta mindkét kaktuszt Kíra befolyásolta.
  • Anikó taktikai alapon döntött. Úgy gondolta, hogy pár napon belűl Nikivel Ádám a fejükre nőtt volna, ezért kiejtette a harmadik kaktusszal.
Máté és Krisztián is el volt keseredve, hogy Ádám kiesett. Nikinek viszont egy napja maradt, hogy párt találjon.
Niki nagyon kiakadt Noémire, mert kaktuszt rakott Ádámra. Szerinte nem értette a kérdést és ezért butának nevezte. Niki úgy érezte, hogy bosszút fog állni mindazokon a párválasztó ceremónián, akik Ádámra tették a jelet. Anikó szerint végre kijött Niki igazi énje. Krisztián biztos benne, hogy Edina és Niki is mögé fog állni és akkor majd Nikivel alátesznek Edinának.
Anikó kezébe vette az irányítást és végigsakkozta a párválasztó ceremóniát almákkal. Edinát arra kérte, hogy álljon Tamás mellé, hogy ki tudják ejteni Nikit! Kíra és Peti párrá vált és Nikinek kellett beköltöznie a szingli szobába. Krisztián felelősségre vonta Edinát, hogy miért adta neki – a párjának – a kaktuszt. Krisztián próbálta meggyőzni Edinát, hogy nyugodtan álljon mögé, mert Őt fogja választani Niki ellenében…közben bevallotta a kameráknak, hogy alig várja, hogy kiejthesse!
Titkos kérdések egymásnak az Éden Hotel 2-ben
Mindenki felírhatott több kérdést, melyet fel szeretne tenni a többieknek. Noémi azt válaszolta az egyik kérdésre, hogy szeretné ha Niki kiesne. Krisztián új szövetségest keres bárkiben Ádám helyett. Péter Edinában látja a jövőbeli párját. Niki terelt azzal kapcsolatban, hogy Krisztián mögé áll-e a bent maradásért.
Adrienn egy kérdésre elmondta, hogy nem lenne hajlandó testi kapcsolatra csak hogy bent maradjon. Tamásban felmerült, hogy Niki esetleg mögé fog állni ezért meg akarta tudni Anikótól, hogy számíthat-e rá?! Niki és Adrienn az akinek nagyon kell taktikáznia a következő párválasztó ceremónián.
Máté és Edina egyre jobban egymásra hangolódnak. Ölelgetik és csókolgatják egymást. Krisztián teljesen elveszítette Edinát!