Éden Hotel 2 - Új csábító költözött az Éden Hotelbe Péter

Új csábító költözött az Éden Hotelbe, mely természetesen felpaprikázta hangulatot. Péternek 4 napja van, hogy szétrobbantson egy párt és kiejtsen valakit az Éden Hotel 2-ből.
Edina nagyon szerette volna megtudni Mátétól, hogy van-e párkapcsolata odakint. Máté annyit mondott, hogy volt sok kapcsolata, a legrövidebb fél év, a leghosszabb 2.5 év volt. Többet nem árult el erről. Máté nagyon kedveli Edinát, de egyenlőre nem érzi erősnek kapcsolatukat. Edina is tudja, hogy a játék szempontjából nem lenne okos, ha egymásba habarodnának.
Nikit nem nagyon érdekelte Krisztián előző esti rókázása. Egy érdekli, hogy mindig számíthassanak egymásra. Niki semlegesnek tartja Edinát, de nagyon veszélyesnek tartja, mert mindenhol ott van.
Noémi kereste Niki társaságát, melyen Gábor nagyon meglepődött. A kaktusz ceremónia után Niki leteremtette Noémit, de most stratégiát váltott.
Edina örül, hogy megszabadult Krisztiántól. Makacsnak és önzőnek, ugyanakkor faragatlannak tartja. Krisztián a reggelinél jól akart lakni és nem érdekelte, hogy a többieknek jut-e az ételekből. Új taggal bővült az Éden Hotel
Péter érkezett az Éden Hotelbe, aki szolidnak és tisztelettudónak írta le magát. Egy szállodalánc értékesítési igazgatója. Háttérben szeretne maradni és szép lassan beilleszkedni a társaságba. Már a hotelbe is virággal érkezett a lányokhoz. Láthatóan senki nem tudta hova tenni Pétert, aki napszemüvegben mutatkozott be mindenkinek.
Péter megkapta az Éden Hotel lakóitól a Pít becenevet. Gábor lett az aki körbevezette a Hotelben az újoncot. Taktikázások az Éden Hotel 2-ben
Kíra és Edina sem bízik egymásban. Edina Noéminek mondta el a véleményét, Kíra pedig Anikónak. Edina ugyanakkor attól is tart, hogy Niki elveszi tőle Mátét. Ezt el is mondja Máténak, akit nem nagyon érdekelt a dolog. Titkárnő és üzletember parti.
Estére a lányoknak titkárnőnek, a fiúknak pedig üzletembernek kellett öltözniük.  fiúk a maguk stílusának megfelelően értelmezték az üzletembert. Krisztián rövidnadrág és farmering szerelése volt a leglazább. Pít (alias Péter) a hosszú megfigyelési és beilleszkedési szakasz alatt úgy döntött, hogy Noémi az akivel hosszabb távon is el tudja képzelni, hogy egy párt alkossanak.
A partin kiderült, hogy Péter egy üzleti ajánlattal fog előállni másnap, mely megváltoztathatja az Éden Hotel menetét. Természetesen mindenkinek fúrta az oldalát a kíváncsiság.
Péter később rástartolt Noémire, mely természetesen szúrta Tamás szemét. Edina szerint Noéminak nagyon tetszik Péter és ezt Péter is észrevette. Tamás igyekezett rávezetni Pétert, hogy pattanjon le Noémiről. Máté szerint Péter Latinos külső, biciklis belső….nem lett szimpatikus számára. Később Tamás és Máté is elkezdte szapulni Pétert, akit Noémi próbált védeni. Az este vége felé Krisztián próbált csókot kierőszakolni Kírától. Edinát már nem kellett ennyire unszolni. Este heves csókcsatát vívott Mátéval.
A mai nap KO királya Péter volt, aki nem bírt kiszállni ittassága miatt a hintaágyból.