Éden Hotel 2 - Éden Alexa nehezen találja helyét az Éden Hotelben.

Éden Alexa nehezen találja helyét az Éden Hotelben. Beköltözése után hamar kiismerték a többiek, hogy nem egy túl eszes lányról van szó. Az újonnan beköltöző csábítók az Ő kegyeit keresték a bennmaradásért.
Éden Hotel Alexája volt a negyedik párválasztó ceremónia egyik kulcsfigurája. Mind Tomi, mind pedig Enrico Alexa mögé állt be. Mindketten azt a lányt igyekeztek meggyőzni “szerelmükről”, aki a legkönnyebben befolyásolható szerintük. Alexa Tomi mellett döntött, így Enrico számára véget ért az Éden Hotel 2.
Enrico nem rejtette véka alá véleményét Alexával kapcsolatban kiesése után. Szerinte Alexa nagyon rossz döntést hozott és Tomi csak ki fogja használni. Tominak csak arra kellett, hogy bent maradhasson a játékban, de valójában Krisztiánt szeretné kiütni Niki mögül akár már a következő párválasztón! Enrico szerint Ők Alexával akár a játék végéig együtt maradhattak volna, benne megbízhatott volna a lány. “Alexa bonyolult lány!” summázta véleményét Enrico ironikusan Alexáról a döntés után.
Máté szintén”Egyszerű, mint a lejtő!”-ként kommentálta Alexa döntését. Úgy gondolja, hogy Alexa nem látja át az Éden Hotelben zajló dolgokat.
Alexa úgy érezte, hogy Enrico hiába állt mögé, a héten inkább a fiúknál próbált beilleszkedni, vele alig foglalkozott. Tomit elég erős karakternek tartja Alexa és úgy érzi, hogy neki most erre volt szüksége, hogy megvédje Őt a többiek támadásaitól. Hát ez egy seggfej…kommentálta azonnal Edina Alexa döntését. Tomi maga is meglepődött Alexa döntésén és az esélytelenek nyugalmával állt kint Alexa mellett.