Éden Hotel 2 - Alexa önként távozott az Éden Hotelből, Omar pedig felfedte magát

Az újabb hét ismét sok meglepetést tartogatott az Éden Hotel 2 játékosainak. Alexa kiesett a játékból, de nem kis pénzzel gazdagodott. Az Éden Hotel felszolgálója Omar pedig felfedhette inkognitóját.
Egyre érlelődik Alexa és Tomi ellenszenve Anikó iránc. Tomi egyenesen gerinctelen embernek nevezte őt és elhatározta, hogy a következő Pandora alkalmával neki szegezi az őt foglalkoztató kérdéseket, mivel úgy érzi, hogy a lány mindenki ellen játszik.
Pít és Noémi kapcsolata egyre inkább pozitív irányba változik, aminek mind a ketten örülnek, hiszen a játék szempontjából ez elengedhetetlen, amennyiben a játékosok hosszú távon gondolkodnak.
Omar még mindig a levelekkel köröz az Éden Hotelben. Omar elmondta, hogy Máté mindig előre köszön és megköszöni a leveleket és ez szimpatikus neki. Görbe tükör az Éden Hotelben
Két csapatra oszlottak és egymást kellett megszemélyesíteniük a csapattagoknak, de nem beszélhettek csak gesztusokkal és mozdulatokkal írhatták le az Éden Hotel másik játékosát. Máté Nikit parodizálta ki a felfújt lufikkal. Krisztián Pítet mutatta be, Alexa pedig Noémit. Alexa felpattant az asztalra és rázta magát, így nem volt nehéz kitalálni. Tomi Anikót parodizálta ki ittasan. Edina Levente pocakos járását adta elő.
Edina megdöbbent amikor arra kérdésre, hogy kit küldött volna haza Tomi, ha védettséget kap Mátét jelölte meg. Tomi arra panaszkodott, hogy mindenki bezárt előtte és Edináék azok, akik leginkább átnéznek rajta.
Krisztián tart attól, hogy Tomi és Niki közeledik egymáshoz és esetleg kiteszik a játékból. Alexa továbbra is megvan győződve arról, hogy Tomi erős karaktere ideális választás volt számára. Horváth Éva csalit hozott az Éden Hotel lakóinak
Horváth Éva 100.000 Ft-ot ajánlott fel annak, aki azonnal elhagyja a játékot. Senki nem jelentkezett, ezért Éva megtoldotta újabb 100.000 ft-al.Ezt az em,elést tovább folytatta Éva. Mindenki megérezte a pénz szagát. Volt aki magán gondolkodott, volt aki a párjáért izgult. 800.000 Ft felett már “csak” 50.000 Ft-al emelkedett a tét. Alexa végül nem bírt ellenállni a pénz nyomásának és átértékelte esélyeit…feltette a kezét és elvitt 850.000 Ft-ot. Anikó szerint nyaralt egyet és még pénzzel is távozott, jól döntött. Valószínű Alexának tényleg nem lett volna esélye a fődíjra, így jól döntött. Saját bevallása szerint sem érezte jól magát és egy lelki teher volt számára csak az Éden Hotel 2. Tomi viszont újra egyedül maradt. Tomi 3-4 milliónál tette volna csak fel a kezét, szerinte az órája többet ér, mint amennyit elvitt Alexa. Omar az Éden Hotel játékosává vált
Omart bemutatta Horváth Éva és bejelentette, hogy Ő lesz az új játékos. Mivel senki nem vette észre, hogy Omar beépített ember, ezért védettséget kapott! Mindenki nagyon örült, hogy egy ilyen kedves ember lett a csábító. Omar Anikót nézte ki magának, akivel el tudná képzelni a játékot.
Omar és Tomi összeköltözött a szingli szobába. Ezen Noémi elkezdett nevetni, mely rosszul esett Tominak. Teljesen kiakadt, hogy megint egy fiúval kell aludnia. Tomi elmondta Omarnak, hogy a lányoktól óvakodjon, Anikót és Noémit jelölte meg fő kavarógépnek.
Tomi a fiúkkal való problémáját előadta Anikónak is. Nem volt hajlandó fiúkkal aludni 34 évesen. Állítólag fél Budapest ismeri Tomit és ez neki ciki. Újabb esti buli
Mindenki jól érezte magát egy kis alkohol hatására. Később Tomi elvonult külön összeszedni a gondolatait. Edina és Máté között viszont kialakult egy kis feszültség. Edina azt szerette volna, ha Máté Omarnál próbálkozna kapcsolatot építeni. Máté ezen felhúzta magát.
Máté helyett Omar beszélgetett a rinyálós Tomival. Tomi egyfolytában panaszkodik és ez nem tetszik már Omarnak sem. Tomi szeretné bebiztosítani magát, hogy Omar ne Őt ejtse ki a védettségével.
Ingyenesen feladható apróhirdetés !   NEThirdetes.com