Éden Hotel 2 - Éden Betti és Éden Péter egymásra talált

Az Éden Hotel 2 játékosai második alkalommal ajándékozták meg rajongóikat közönségtalálkozóval. Ezúttal Pécs szolgáltatta a helyszínt a roadshowhoz.
Még a rossz idő sem szegte kedvét az Éden Hotel2 játékosainak, valamint rajongóiknak, akik egy fergeteges buli kedvéért érkeztek a pécsi szórakozóhelyre.
A partira látogató rajongók a játékosok társaságában nézhették végig a soron következő párválasztó ceremóniát, majd óriási bulival ünnepelték a látottakat. Az est folyamán jelentős mennyiségű alkohol is fogyott, így nem csoda, hogy jó néhány gyengéd szál is szövődött.
Éden Betti volt talán érzelmileg a leginkább túlfűtött, hiszen meghitt perceket töltött az ikrek, hol Máté, hol pedig Patrik társaságában. Éden Péterrel is összemelegedett annak ellenére, hogy őt csak a későbbiekben ismerte meg, mivel Péter már nem tartózkodott Mexikóban  mire ő játékba került.
Azt, hogy a románcnak lesz-e folytatása Betti nem árulta el, de ez talán az Éden Hotel 2 zárópartin majd kiderül, melyre május 24-én Budapesten kerül majd sor.