Éden Hotel 2 - Edina feje felett összecsapnak a hullámok

Edinát kiközösítik a lányok, Anikó üvöltözik vele, Mátéval is összeveszik. Az Éden Hotel 2 ma esti adásában ismét elszabadulnak az indulatok, és úgy tűnik, Edina feje felett összecsapnak a hullámok. Már az előző héten is egyre ingatagabb lett a hotelben elfoglalt helye, amihez Andi áskálódása is nagyban hozzájárult. Kiközösítik a lányok
Az utolsó adásban Noémi Edinába vetett bizalma is megrendült, amikor az előzőleg leírt titkokat felolvasták egymásnak a játékosok.
Ekkor ugyanis fény derült Andi és Edina titkos barátságára, amiről Noémi nem tudott.
Persze meglehet, hogy Andi az egészet direkt csinálta, hiszen már jó ideje szervezkedik Edina ellen.
Ha így volt, remekül bevált a terve, ugyanis még Noémi is Edina ellen fordult, Anikó pedig vércseként csapott le a kínálkozó alkalomra.
Az sem tett jót a lány megítélésének, hogy újra Máté mellé állt, a Noéminak tett ígéret ellenére. Mátéval is összeveszett
A dologban az is érdekes, hogy emiatt Márkot senki nem hibáztatja, pedig az ő ötlete volt, ő maga ajánlotta fel, hogy tegyék ki saját párját - így Bettin kívül mindenki jól járt. Az egésznek az lett a vége, hogy este a lányok egymásnak estek, Anikó pedig szokásos stílusában hatalmas balhét csinált, üvöltve alázni kezdte Edinát, mire Noémi csitítgatni próbálta.
Amikor pedig Edina Máténál keresett vigaszt, a fiú, ahogy már megszokhattuk tőle, nem is igazán hallgatta meg, és ebből is egy jó kis veszekedés kerekedett, aminek végkicsengése az lett, hogy köszönje magának a dolgot, nem véletlenül utálja mindenki.
Hogy mi történik még a mai adásban, és mi lesz a botrány folytatása, 21:20-kor kiderül.