Éden Hotel 2 - Betti és Roland a két új csábító

Az Éden Hotelbe újabb két játékos költözött be. Ezúttal viszont egy lány (Betti) és egy fiú érkezett (Roland), melyre nem számítottak az Éden Hotel jelenlegi lakói. ráadásul valamelyikük védettséget is kap a következő párválasztó ceremónián!
Kírában nem múlt el nyomtalanul Márk “félrelépése” Petrával. Gondolkozik rajta, hogy kiejti. Andi örül, hogy Píttel alkothat új párt, teljesen megbízik benne. Szerelem napja az Éden Hotelben
A fiúknak és a lányoknak is ajándékot kellett készíteni párjuknak. Máténak is készíteni kellett egyet Edinának, de nehezére esett ez a feladat. Mátét nagyon befolyásolja, hogy találkozott kinti barátnőjével. Nem tud közeledni Edinához és Edina nem érti, hogy mi zajlik le Mátéban. Máté szívet készített végül Edinának, de nem volt pirosra színezve. Edina ledér képet készített magukról az óceán partján.
A legtöbben szívecskével kedveskedtek párjuknak és néha ezzel elfedték valódi érzelmeiket. Anikó és Kíra is szívecskét adott, miközben közel sem éreznek így párjuk iránt. Őszinte gondolatok az Éden Hotel 2 párokról Miután átadták az ajándékokat jött a feketeleves. Ki kellett mondani, hogy miaz ami nem tetszik a párjukban. Pít harsánynak találta Andit, Andinak pedig nem tetszik Pít folyamatos udvarlása más lányok felé. Kíra szerint már túlságosan közvetlen és ezt nem találja jónak. Levente szerint Anikó nagyon sok dolgot rosszul reagál le, ezért néha kicsit gondolkozzon és csak utána szóljon. Anikó elmondta, hogy nem bízik Leventében. A kintről hozott bizalmatlanság miatt bizalmatlan felé.
Levente szerint nagyon lerombolta ezzel kapcsolatukat. Dávid szerint Noémi túl impulzív és nyers, ezen kell változtatnia. Noémit irritálja, hogy többet áll Dávid a tükör előtt mint Ő és az is, hogy mindig megmondja mit csináljon Noémi. Edina teljesen megbízik Mátéban és örül, hogy mindenkivel jól kijön. Máté sem mondott semmi komolyat Edináról.
Anikó később megbánta, hogy ennyire megbántotta Leventét és ráadásul a többiek előtt! Levente is átgondolta kapcsolatát Anikóval. Love is in the Air party
Levente nyitott a többi lány felé a buli előkészítése közben. Talán önkéntelenül nyit levente Anikó kijelentése után. Roland is megérkezett a partira Mohácsról, aki egyetemi tanuló. Betti a másik beköltöző, aki 21 éves és ügyintéző. Levente örült mindkét beköltözőnek, szimpatikusnak találta őket. Márk odament beszélgetni Bettihez és előjött a láttalak már valahol dumával. Bettinek bejött Márk és örült, hogy nyitott felé. Márkot figyelmeztette Edina, hogy ne udvaroljon mindenkinek, ez nem szül jó vért!
Márk, Betti, Roland és Anikó is elment medencézni este. Anikó és Márk mintha közelebb kerültek volna egymáshoz a medencében. Kíra egyre több dolog miatt neheztel Márkra és gyűlik benne a harag. Az sem tetszik neki, hogy Márk közvetlen viszonyt ápol mindenkivel. Leventét és Kírát egyre közelebb hozza a közös ellenség, Márk. Máté és Levente párkapcsolata is meggyengült az Éden Hotelben
Máté veszekedést kezdeményezett Edinával. Edinát meggyanúsította, hogy Márkkal egyre jobb kapcsolatot ápol. Később szóba hozta Dávidot is, aki szintén epekedik Edina iránt. A veszekedés után Máté lelépett a szobából, Edina pedig sírva ücsörgött a “hitvesi” ágyban. Máté átgondolta, hogy túl messzire ment, ezért később visszament a szobába és csókokkal engesztelte Edinát.
Rolandnak nagyon bejött Andi és később akár egy párt is szeretne alkotni vele. Betti Márkkal keresi a kapcsolatot. Igyekszik feltérképezni, hogy mennyire erős a kapcsolata Kírával.
Leventét számon kérte Anikó, hogy mit beszélt Kírával. Levente csak akkor lett volna hajlandó elmondani, ha Anikó is elmondja mit beszélt Márkkal. Egy patt helyzetbe kerültek, ahol Anikó folyamatosan ostorozta Leventét. Ezen az estén náluk elmaradt az ágytorna…sőt Anikó még takarót is alig adott Leventének! Egy újabb pár hullott szét!