Éden Hotel 2 - Horváth Évá mindig szakít időt a jótékonykodásra

A gyönyörű modell-műsorvezető életében sosincs megállás. A sok munka között viszont mindig szakít időt a jótékonykodásra. Egyik kampány a másikat követi, emellett saját közösségi oldalát is szívesen használja fel arra, hogy sanyarú sorsú állatoknak gazdit keressen. Mindenkinek ki kell állni valamilyen nemes cél mellett. Én kettő ilyet is választottam: a beteg gyerekek és az állatok védelme - nyilatkozta Horváth Éva.
Hétről hétre jótékonysági kampányokban vesz részt: múlt héten egy gyorséttermi lánc jótékonysági rendezvényén állt ki a daganatos gyermekek mellett, a napokban pedig az állatvédelem lesz a kirakatban - szó szerint.
Modell barátnőivel közösen kiépített márkája, a Sugarbird mindig nemes célok, nemes ügyek mellé áll. Az Állatvédőrség számára idén már naptárat is készített, most pólókat is terveztek a Sugarbirddel. A naptárképeken olyan szituációkat mutatnak be, amelyek az állatoknak nem jó: Horváth Éva például egy ketrecben zárva érzi át, milyen szörnyű a fogságba ejtett állatok sorsa.
De nemcsak jelenlétével akarja felhívni ezekre a társadalmi problémákra a figyelmet, hanem már gyerekkora óta maga is tesz az ügyért.
A családban elterjedt, hogy gyerekkorom óta csak örökbefogadott állataink vannak. A cicám is a karácsonyi fagyok elől menekült meg még annak idején, amikor örökbe fogadtam - tette hozzá a jótékony sztár.