Éden Hotel 2 - Újra indul az Éden Hotel

Itt az Éden Hotel 2 a nyakunkon. A Viasat3 az Éden Hotel első szériájának sikere után újra elviszi a jelentkezőket egy kalandra. Aliz, Ádám és Kristóf az első széria népszerű versenyzői castingolták az új jelentkezőket.
Az Éden Hotel új szériájába válogatták a versenyzőket tegnap délután. A válogatásra meghívást kapott az Éden Hotel első nyertese Kristóf is továbbá Ádám és Aliz is. A válogatáson természetesen arra voltak kíváncsiak a castingolók, hogy mennyire lesz jó karakter valaki.
A megosztó személyiségek azok, akik miatt a nézők a TV képernyője elé ülnek. Fontos a megjelenés is, hiszen az Éden-ben hogyan mutatna egy Pokol-ian kinéző személy. Csinibabák és kigyúrt fiúk seregének van esélye arra, hogy bejusson az új szériába.
A családi állapot is fontos volt és a nyitottság az új kapcsolatokra a válogatón. A reality show-k mindig is fontos kelléke a szerelem és a testiség, mely nem maradhat el az Éden Hotelben sem. Már csak azért is fontos ez különösen az Éden Hotelben, mert itt eleve párokat alkotnak a versenyzők. Az áskálódás és a párcserék igazi izgalmakat tartogatnak a nézőknek.
Az első széria játékosai már el tudják mondani, hogy megéri-e egy ilyen játékban szerepelni?! A több hetes exkluzív nyaraláson és bulizáson kívűl mindegyikük megkapta a hírnevet és az ismertséget. Mára már lecsendesedett a felhajtás, de az új Éden Hotel széria indulásával biztos ismét előtérbe kerülnek.