Éden Hotel 2 - Az Éden Hotel fiú lakói már várták az új beköltözőt,

Az Éden Hotel fiú lakói már várták az új beköltözőt, hiszen tudták, hogy lányra számíthatnak. Párcsere miatt a már kialakult párok felbomlottak, mely új fordulatot hozott az Éden Hotel 2 játékába.
Levente biztonságban érzi magát Anikó mellett, úgy érzi hogy a fiúkkal is jól kijön. Pít és Noémi kapcsolata megint válságban van. Noémi fél attól, hogy Pít kiejti a párválasztón. Edina nagyon makacsnak tartja Noémit, melyet veszélyesnek tart. Pít nem tartja korrektnek, hogy Noémi ennyire jóban van Omarral.Niki szerint egy bomba csaj fog bejönni most. A fiúk természetesen alig várják az új Éden Hotel lakót.
Vízibalett az Éden Hotelbent
Minden párnak vízibalettet kellett bemutatnia. Fél óra volt a felkészülésre és utána gong szóra a medencében meg kellett mutatniuk a produkciót, a többiek pedig pontoztak.Omar maga is gyatrának értékelte a produkciójukat, de jól mulattak. Niki féltette a haját, de végül belepottyant a vízbe. Máté és Edina balettjét ötletesnek és mulatságosnak tartották a többiek, el is vitték az első helyet. Pít és Noémi párosának bemutatója szintén parádésra sikerült mégis csak negyedikek lettek, ezen ők is elcsodálkoztak.
Párcsere az Éden Hotellakói között
Máté nagyon örült, hogy lehetőség volt párcserére. Úgy érzi Edina rátelepszik és nem törődik a játékkal. Máté Nikit kapta új párjának, de Noéminek jobban örült volna. Edina Leventét kapta párjául, Mátét nem zavarta volna bárkivel is kerül össze Edina. Anikó félti Leventét Edinától és durcás lett a párválasztás után.
Omar természetesen Noémivel került össze és azonnal elvonultak beszélgetni. Anikó Krisztiánt kapta meg. Itt akár háború is várható. Pít és Petra alkotott még párt.Niki elmondása szerint nem érdekli Máté.
Nikolett az új beköltöző az Éden Hotelbe
Nikolett21 éves animátor volt a következő beköltöző. A kisportolt, szálkás, kidolgozott, lehetőleg kék szemű férfiakat részesíti előnyben. Krisztián szerint Noémi változtatott a stílusán, nagyon fél a kieséstől.
Máté szerint ideje volt egy új lány beköltözésének, hogy a bennlévők egy kicsit észhez térjenek. Levente Nikolettet hidegnek és szívtelennek látja.
Nikolettnek két fiút kellett kiválasztania, aki szimpatikus számára. Velük kell összeköltöznie egy szobába. Nikolett Mátét és Omart választotta ki. Nikolett Omart szimpátia alapján, Mátét taktikai okokból választotta. Máté bevallotta, hogy bejön neki Nikolett. Edina kétségbe van esve, először Niki kaparintotta meg Mátét, most pedig Nikolett.
Krisztián este bement Nikihez és próbálkozott. Máté rájuk nyitott. Eleinte zavarta őket Máté jelenléte, de később ott folytatták, ahol abbahagyták. Noémi Omarhoz akart közeledni, de Omar elutasította, majd eltámolygott Nikolett mellé a másik szobába.