Éden Hotel 2 - Hatodik párválasztó ceremónián Nikolett kiesett

Kíra visszatérése alaposan átrendezte az erőviszonyokat az Éden Hotel 2-ben. Ezúttal egy lányon volt a sor, hogy távozzon a játékból. A meglepetések ezúttal sem maradtak el az Éden Hotel hatodik párválasztó ceremónián.
Edina egyre nehezebben viseli, hogy Máté más lánnyal osztja meg az ágyát. Máté szerint a lány nagyon rosszul teszi ha hagyja, hogy az érzései vigyék a játék során, főként azért, mert így őt is veszélybe sodorja. Azt is elmondta, hogy azért az ereit nem vágná fel, ha le kellene cserélnie a későbbiekben Edinát.
Kíra jelenleg csak a titkos küldetésére koncentrál, mely szerint el kell érnie, hogy Krisztiánnal egy párt alkothasson. Amennyiben ez nem sikerül neki, távoznia kell a játékból. Krisztián is elképzelhetőnek tartja, hogy vele jó párt alkotnának, ám a bizalom hiánya egyenlőre még gátakat szab számára. Ezt Kíra is érzi, ezért óvatosan közelít hozzá, de úgy gondolja hogy, jó úton halad. Krisztián bosszúvágya Nikolett iránt továbbra is ezer fokon ég és reménykedik abban, hogy terveit végig tudja vinni.
Hatodik párválasztó ceremónia az Éden Hotelben
A párválasztó ceremónia meglepetéseket tartogatott valamennyi játékos számára. Olyan titkokra derült fény melyre senki sem számított.
Hat lány állt szemben öt fiúval, melynek egyenes következménye volt, hogy egy lánynak távoznia kellene.
  • Anikó Leventét választotta, mert megbízik benne. Petra szerint Leventét senk más nem választotta volna, mert eléggé magának való.
  • Nikolett meglepődött, amikor Edina Mátét választotta. Edina számára természetes volt a választás.
  • Noémi Omart választotta. Úgy érzi Ő az a fiú akire mindig is várt az Éden Hotelben. Pít szerint felesleges volt ez a megjegyzés.
  • Nikolettnek kellett döntenie és Ő inkább Pít mögé állt. Nikolett érezte, hogy Máté nem fogja Őt választani, de Píttel nem is beszélt.
  • Már csak Krisztiánnak nem volt párja, de Petra inkább Pítet vélasztotta. Pítnek jó érzés volt, hogy több lány is Őt választotta.
  • Kíra nyilván Krisztián mögé állt, hiszen ez volt a titkos küldetése. Noémi szerint Niki kimarná Kíra szemét, ha ezt látná.
Pítnek választania kellett Nikolett és Petra között. Előtte elmondták Nikolettnek, hogy párcsere történt és Máté igazi párja Edina volt és nem Niki. Pít jól kijön Petrával, de örül annak is, hogy Nikolett Noémit hozta vissza a randiról. Pít végül Petra mellett döntött.
Krisztián elbúcsúzhatott volna Éden Nikitől, de Pít nem hagyta
Aztán megváltozott minden! Ha Nikolettet tartják bent a játékban, akkor Krisztián elbúcsúzhat Nikitől. Krisztián és Pít félrevonult megbeszélni, hogy ki menjen. Pít jelezte, hogy Krisztiánnak sem mindegy, hogy ki marad bent a játékban. Így aztán mégis Nikolettnek kellett mennie. Kíra arra számít, hogy Krisztián meggyengül és akkor Ő fogja belé az utolsót rúgni!
A következő meglepetés Kíra küldetése volt! Kiderült, hogy csak Krisztiánnal maradhat az Éden Hotelben és ez sikerült is. Pít szerint óriási veszély ez az érdek kapcsolat mindkettejük számára!
Anikó a párválasztó után megkereste Krisztiánt, ha akarja akkor 4 nap múlva mögé állhat és Anikó Őt fogja választani. Pít igazi hiénának tartja Anikót.
Edina már nagyon várta, hogy Mátéval együtt lehessen. Ott folytatták, ahol két nappal ezelőtt abbahagyták…látszólag. Omar és Noémi is kezd összemelegedni. Folyamatosan ugratják egymást. Anikó és Levente pedig 50 éves házaspárra hasonlítottak, szendvicset ettek a teraszon.