Éden Hotel 2 - Ilyen gyorsan még senki sem repült mint Nonszi

A Viasat3 valóságshow-jának keddi adásában két új lány érkezett az óceánparti ingatlanba, de egyikük tíz perc után kiesett, még ki sem csomagolhatott.
Aligha volt ilyen rövid időtartamú szereplés hazai valóságshow-ban: a játékosok közé beválogatott győri születésű Nonszi nagyjából tíz percet szerepelhetett az Éden Hotel 2-ben, ugyanis a lakótársak túl erősnek gondolták, és menten kiszavazták.
Nonszi Kommunikációs és Üzleti Főiskolán tanul, hobbija a modellkedés és a tánc, a huszonöt millióból pedig kocsit és lakást vett volna. Erre immár aligha lesz módja, hacsak valamilyen csavarral vissza nem hozza a Viasat3. Nonszival ellentétben, akit a tíz perc miatt talán fölösleges volt kiutaztatni a Csendes-óceán partjára, Petra sikerrel vette az első akadályt, és bezsebelte a szereplők voksainak jó részét. A Corvinus Egyetemen tanuló lány elmondta, szándékosan nem öltözött csábítónak, direkt visszafogott és szerény volt, nehogy erős ellenfelet lássanak benne a lakók. Első taktikai húzása bejött, és a csütörtöki párválasztó után biztosan marad is, hiszen jelenleg több fiú van benn, így közülük lesz kieső.


Akár keres akár kinál itt mindig jó helyen jár !   NEThirdetes.com