Éden Hotel 2 - Patrik az egyik iker kiesett az Éden Hotelből

Az Éden Hotel ma is tartogatott meglepetéseket. Az egyik ikernek távoznia kellett az Éden Hotel 2-ből és legnagyobb meglepetésre halvérű Levente és kígyó Anikó is közel került egymáshoz.
Ez a nap az ikrek napja volt az Éden Hotel2-ben. A többiek nagyon ledöbbentek amikor szembesültek, hogy az általuk megismert Patrik tulajdonképpen két személy, hiszen ikertestvére is van.
Krisztián teljesen ki volt akadva, hogy Patrik választásának köszönhetően a szingli szobába kényszerült. Helyzetét tovább rontotta, hogy fiúval kellett együtt töltenie az estét. Krisztián továbbra sem tud megbízni Kírában és ezt jól is teszi, mert a lány azon dolgozik, hogy kitegye őt a játékból. Anikó is érzi, hogy Kíra nem őszinte és nagyon jól látja, hogy óriási kavarodást okoz még az Éden Hotelben.
Az ikrek most már mind a ketten megjelentek a medence partján. A játékosok arcára kiült a döbbenet és nem akartak hinni a szemüknek. Nevettek, de leginkább kínjukban, mert ezzel a fiúk száma jelentősen a lányok száma felé emelkedett, aminek egyenes következménye, hogy hamarosan fiúnak kell távoznia a versenyből. Dávid és Kíra kimehetett az Éden Hotelből egy randevúra
Dávid lehetőséget kapott párválasztásra egy kellemes délután erejéig. Kírára esett a választása és ezt azzal indokolta, hogy így még érdekesebbé tudja tenni a helyzetet a hotelben. Pít igyekszik Dáviddal szövetségre lépni és úgy ítélte meg, hogy a célnak megfelelően választott Dávid. Kíra számára azonban egyáltalán nem szimpatikus Dávid és óriási baklövésnek találta a többiek nyomását.
Dávid nagyon örült, hogy villantani tudott Kírának Wakeboard-ban. Kírának kicsit sok volt ahogy tette az eszét Dávid. Levente valószínűnek tartja, hogy az egyik ikret bent fogja tartani, de akkor szerinte Krisztián helyzete lesz kritikus. Kíra élvezte ugyan a randit Dáviddal, de értéktelennek tartja a párválasztás szempontjából. Márknak Kíra a legszimpatikusabb és Kíra is viszonozza ezt. Az ikrek közül az egyiknek távoznia kellett az Éden Hotelből. Patrik és Márk teljesítette a küldetést, de csak egyikük folytathatta a játékot az Éden Hotelben. Egymás között kellett eldönteniük melyikük maradjon.Az alapján döntöttek, hogy ki fektetett több energiát ebbe a játékba és így Márk maradhat, Patriknak mennie kellett. Márk viszont védettséget kapott! Márk ha biztos magában és párjában, akkor átadhatja a védettséget a párválasztó ceremónián, de csak Dávidnak.
Edina és Anikó nagyon kíváncsi volt arra, hogy megkapták-e a védettséget. Márknak rosszul esett, hogy nem érezték át Patrik kiesését. Kíra örült, hogy Márk bent maradt. Mindent el akar követni, hogy egy párt alkossanak. Mélyülnek a kapcsolatok az Édenben
Anikó kiadta parancsba Leventének, hogy időben érjen haza. Ő addig tisztába teszi magát. Anikó kicsit beivott és erre figyelmeztette Kíra is Leventét. Levente kihasználta a helyzetet és közel került Anikóhoz. Úgy tűnt, hogy már nem csak Máté és Edina az aki testi kapcsolatba került egymással.
Krisztián tart tőle, hogy Kíra lecseréli és megerősítést vár mindenkitől. Mátéval is ezt akarta megbeszélni, aki biztosította arról, hogy Kíra bent fogja tartani. Kíra Márkot próbálta kioktatni, hogyan kell játszani ezt a játékot. Figyelmeztette, hogy soha ne adja ki igazi érzelmeit és főleg ne mondja el senkinek ki az aki szimpatikus és ki az aki nem.