Éden Hotel 2 - Éden Niki meztelenül a Playboyban

Éden Niki ledobta ruháit a nyuszis magazin kedvéért. A Viasat3 realityjéből megismert lány több plasztikai műtéten van túl, melynek eredményét most mindenki láthatja.
Az Éden Hotel 2 kapcsán az egész ország megismerhette Nikit, aki ugyan nem nyerte meg a játékot, de kárpótlásul teljesült élete nagy álma: a Playboy címlapján szerepelhet.
A fekete amazon nem először vetkőzött a nyuszis magazinnál, 2006-ban is megmutatta bájait, ám akkor még teljesen más stílust képviselt: nem volt műkörme, sem póthaja, nem volt a melle és az orra megműtve és a szája sem volt feltöltve. A csaknem tucatnyi szépészeti beavatkozás nem volt hiábavaló, hiszen Niki gyönyörű és bátran mutogathatja fedetlen bájait. A lány karrierje csúcsának érzi, hogy a nyuszis magazin címlapján domboríthat. Az Éden Hotel 2 kiesett játékosa már régóta modellkedik és többször vetkőzött kamerák előtt, de nagy álma az volt, hogy a Playboy magazin címlapján szerepeljen. Niki nem mondja, hogy soha többé nem vetkőzik, de most, hogy teljesült a vágya és lassan 30 éves lesz, már inkább a vállalkozására és a magánéletére akar koncentrálni, nem pedig a modellkedésre.