Éden Hotel 2 - Máté lehet a következő kieső

Mindenki próbál felkészülni az Éden Hotel párválasztó ceremóniájára. Krisztián és Dávid van a legrosszabb helyzetben. Dávid tudja, hogy rosszul áll a szénája az Éden Hotel 2-ben, míg Krisztián mindent egy lapra tett fel. De Dávid számára fordulhat a kocka!
Levente úgy érzi, hogy az előző este után révbe ért kapcsolatuk és közelebb kerültek egymáshoz. Omar szerint nagyon nehéz lesz védettség nélkül Máténak. Máté elárulta neki, hogy Pít és Omar a két legszimpatikusabb neki a fiúk közül.
Kíra ki van bukva Anikóra a tegnap este miatt. Nem tudtak aludni a viháncolásuktól. Márk Petrában, Kírában és Pítben találta meg a szövetségeseit és már csapatot kovácsol belőlük. Anikó szerint nem fogják tudni bent tartani Krisztiánt, mert ahhoz kéne Pít is.
Noémi viszi az információkat Anikónak Pítéktől. Anikó Leventének adta tovább az információkat. Anikó biztos benne, hogy Petra keresztbe akar tenni neki. Levente szerint az első cél Pít kiejtése, a második pedig Krisztián benntartása. Pít megbízik Petrában, de nem tudja kinek van védettsége. Anikó leteremtette Petrát, hogy miért támadja hátulról Őt. Petra rájött, hogy Noémi súg Anikónak.
Krisztián teljes joggal aggódik az Éden Hotel párválasztó ceremóniától. Nagyon reméli, hogy Kíra Őt fogja választani a párválasztó ceremónián. Pandora ceremónia az Éden Hotelben
Márk teljesen megbízik Kírában, szerinte nem színészkedik. Petrát meggyanúsított, hogy az aranyosságával akarja benntartani magát. Krisztián jelenleg Nikiben bízna meg a legjobban, de mivel Ő nincs itt, ezért Kírában bízik. Krisztián hazudott, hiszen Anikóban bízik, hogy megmenti majd. Dávid Noémit és Edinát tartja a legcsinosabbnak itt az Éden Hotelben. Anikó azt a kérdést kapta, hogy Levente kényelmes papucs-e? Ezen a kérdésen mindenki ledöbbent. Anikó természetesen próbálta menteni Leventét, hogy nem papucs.
Kíra elismerte, hogy Krisztiánnal hullámzó a viszonya, de szerinte jól alakul a viszonyuk és bízhatnak egymásban. Krisztián nyíltan megkérdezte, hogy beállhat-e mögé a párválasztón. Kíra megnyugtatta és Krisztián ezt elhitte. A Kíra, Márk, Krisztián hármast minden Éden Hotel lakó veszélyesnek találja.
Pít és Kíra is sajnálja Dávidot. Védettség kellene Dávidnak ahhoz, hogy megmeneküljön. Anikó próbálta megtudni, hogy Kíra hogyan fog dönteni, de ezt Márkból akarta kiszedni. Márk adta az ijedtet, hogy Kírában talán mégsem bízhat meg. Anikó arra próbálta rábeszélni, hogy próbáljon Petra bizalmába férkőzni. Márk ezt meg is ígérte neki, de átlátott a szitán…Anikó Pítet akarja kiejtetni rajta keresztül. Dávid megtudta Márk védettségét az Éden Hotel párválasztó ceremónián
Dávid megtudta, hogy Márk védett és elajándékozhatja ezt a védettséget. Dávid tudja, hogy csak így menekülhet meg a ceremónián, így ki kell énekelnie a sajtot Márk szájából.
Mindenki kérhetett este zenét magának, melyet szeret hallgatni. Igen jó hangulatba kerültek az Éden Hotel lakói, főleg ha a saját dalukat hallották meg, amit kértek. Dávidnak tetszik Edina, de egyenlőre érzi, hogy Máté mellett nem nagyon rúghat labdába. Máté az éjszaka be is biztosította magát Edina mellett egy kis lepedő akrobatikával. Máté bevallotta, hogy számára csak 50%-os az érzelmi vonal és 50% -ban a játék miatt van együtt Edinával. Ha Dávid megszerzi a védettséget Márktól, akkor akár ki is eshet Máté könnyedén!