Éden Hotel 2 - Omar és Krisztián kiesett az Éden Hotelből

2 játékosnak kellett ma távoznia az Éden Hotelből, ráadásul egy titkos védettség is nehezítette a játékosok taktikázását. Végül Omar és Krisztián távozott az Éden Hotel 2-ből.
Kírát a többi lány énekkel keltette szülinapja alkalmából, aki nagyon meghatódott ezen. Anikó úgy érzi, hogy Dávid védett lesz és esetleg kiejti Leventét. Krisztián továbbra is nagyon aggódik Kíra miatt, bizonytalannak érzi kapcsolatukat és nem bízik benne.
Dávid elmondta Pítnek, hogy legszívesebben Edina mögé állna. Pít szerint csak akkor van esélye, ha védett mert borzasztó erős páros. Pít szerint Márk védettséget kap és az a kikötés lesz, hogy nem állhat Kíra mögé. Edina félti Mátét, hogy ki fog esni a játékból és maga Máté is izgult.

Hetedik párválasztó ceremónia az Éden Hotelben

  • Máté ismét Edinát választotta, Dávid szerint Ő volt a legfeszültebb a ceremónián.
  • Omar Noémi mögé állt, vele tudja iztt egyedül elképzelni a játékot.
  • Krisztián Kíra mögé állt és kezébe tette le a sorsát.
  • Pít nyilván Petrát választotta. Anikó szerint azért, mert könnyen tudja manipulálni a 20 éves lányt.
  • Levente jó papucsként Anikót választotta.
Már mindenkinek megvolt a párja és a két újonc maradt a végére Márk és Dávid.Krisztián nagyon remélte, hogy nem lesz semmilyen új meglepetés.
  • Márk beállt Kíra mögé, mert szerinte mindenben teljesen tökéletes társa lehet az Éden Hotelben.
Kiderült, hogy Márk védett és az is, hogy átadhatja a védettségét Dávidnak. Márknak át kellett gondolnia, hogy átadja-e a védettséget neki. Márk ígéretet tett neki, hogy átadja a védettséget, mivel Kírával elég stabilnak érzi a kapcsolatát. Mivel átadta a védettséget, így Márk dönthette el, hogy ki mögé álljon Dávid.
Márknak két pár volt a fejében, méghozzá az a két pár aki a legrövidebb ideje van együtt! Márk Noémi mögé küldte Dávidot, Noémi elsírta magát a döntésen! Noémi hirtelen felindulásból azt mondta, hogy mindent el fog követni, hogy kiejtse. Máté nagyon megkönnyebbült, hogy nem Ő esett ki. Érezte, hogy ha Dávid dönthetett volna, akkor neki kellett volna távoznia!
Kírának még döntenie kellett, hogy Krisztiánt vagy Márkot választja az Éden Hotelben párjául. Krisztián elkövetett egy nagy hibát, Kíra döntését úgy próbálta befolyásolni, hogy közben megsértette Őt. Kíra végül Márk mellett döntött. Krisztián szerint két ördög összeállt és ide sorolta még Pítet és Petrát is.
Pít próbálta megbeszélni Noémivel, hogy feleslegesen dühöng, de még emésztenie kell a lánynak. Kírát este felköszöntötték a többiek és Anikó volt az aki átadta az ajándékokat! Anikó azonnal alkalmazkodott az új helyzethez. Este most már nem csak Edina és Máté, hanem Levente és Anikó is örült egymásnak.
Ingyenes apróhirdetés feladása regisztráció nélkül NEThirdetes.com