Éden Hotel 2 - Kíra és Krisztián érdekkapcsolata az Éden Hotelben

Kíra lehetőséget kapott Horváth Évától, hogy visszaköltözzön az Éden Hotelbe. Meg kellett fűznie Krisztiánt, hogy alkossanak egy párt a versenyben. Kialakult egy újabb érdek kapcsolat az Éden Hotel 2-ben.
Az Éden Hotelben minden megtörténhet! Nikinek elég furcsa módon kellett távoznia. Nikolett egy randin 1 perc alatt kiejtette a lányt, akinek így távoznia kellett az Éden Hotelből. Krisztián egyedül maradt és egy ideig siratta önmagát és párját, talán szerelmét is Nikit.
Kírát ekkor küldték be a Viasat3 szerkesztők, hogy győzze meg Krisztiánt alkossanak egy párt. Kírának ez az egy lehetősége volt, hogy bent maradhasson a játékban, így nem habozott. Végül a párválasztó ceremónián csak Kíra állt Krisztián mögé. Krisztián kezdett megbízni Kírában, de amikor megtudta, hogy ez egy titkos küldetése volt Kírának újra elbizonytalanodott.
Krisztián sincs jobb helyzetben az Éden Hotelben. Egyik lány sem szívesen választja Őt párjául hangos, néha agresszív stílusa miatt. Egy igazi érdek kapcsolat alakult így ki Kírával, akit annak idején az Ő közreműködésével távolítottak el a Hotelból. Kíra nem is titkolja, hogy amint teheti Ő rúgja az utolsót Krisztiánba az Éden Hotelből való távozásakor.
Ingyenesen feladható apróhirdetés NEThirdetes.com